Νικηφόρο φινάλε στο Στάδιο ψάχνει σήμερα η Καλαμάτα

Νικηφόρο φινάλε στο Στάδιο ψάχνει σήμερα η Καλαμάτα

Κεκλεισμένων των θυρών ο αγώνας με τον Ιωνικό

Με πρωινή προπόνηση ολοκληρώθηκε χθες η προετοιμασία της Καλαμάτας για τη σημερινή αναμέτρηση με τον Ιωνικό που θα αρχίσει στις 4 μ.μ. και θα είναι κεκλεισμένων των θυρών.

Η συνάντηση είναι για την 9η και προτελευταία αγωνιστική των πλέι οφ της Super League 2 και δεν παρουσιάζει βαθμολογικό ενδιαφέρον, καθώς την πρωτιά στο Νότιο Όμιλο και την άνοδο στη Super League 2 έχει εξασφαλίσει η Καλλιθέα (μάλιστα η Καλαμάτα θα κάνει φινάλε στο Στάδιο «Γρηγόρης Λαμπράκης», την ημέρα της φιέστας των Αθηναίων για το τυπικό τέλος της χρονιάς).

Παρ’ όλα αυτά οι «μελανόλευκοι» έχουν ισχυρό «ηθικό» κίνητρο για τη νίκη, προκειμένου να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις από την ιδιαίτερα κακή πορεία στα πλέι οφ, δεδομένου ότι ο μέχρι τώρα απολογισμός περιλαμβάνει μόνο ήττες και μια ισοπαλία, με ένα γκολ στο ενεργητικό της σε 6 αγώνες.

 Όπως γνωστοποίησε η μεσσηνιακή ΠΑΕ όλοι οι διαθέσιμοι ποδοσφαιριστές της Μαύρης Θύελλας για το σημερινό παιχνίδι θα βρεθούν στο γήπεδο της Παραλίας στις 2.30 και εκεί ο προπονητής, Νίκος Αναστόπουλος, θα επιλέξει την αποστολή που θα είναι στο φύλλο αγώνος. Μοναδικός απόντας θα είναι ο Αρίμπας, ο οποίος αποβλήθηκε στην Ηλιούπολη.

Η ΠAE Καλαμάτα υπενθυμίζει στους οπαδούς της ότι ο αγώνας πρωταθλήματος με τον Ιωνικό θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών.  Δικαίωμα εισόδου έχουν όσοι από τις δύο ομάδες θα είναι γραμμένοι σε λίστα σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις.

Νότιος Όμιλος
Το πρόγραμμα της 9ης αγωνιστικής
Τετάρτη 15/5, 4 μ.μ.
Καλαμάτα-Ιωνικός: Κωνσταντίνος Μπαϊρακτάρης (Παναγιώτης Αραβίδης-Αλέξανδρος Ισσα) ΕΠΣ Αθηνών,  4ος Γιώργος Αλάμπεης (Αθηνών). Παρατηρητής: Χρυσόστομος Μάνθος (Αχαΐας).

Χανιά-Ηλιούπολη: Κωνσταντίνος Φουστανάς (Μακεδονίας), Γιώργος Βλαχάκης-Γιώργος Δασκαλομαρκάκης (Ρεθύμνου), 4ος Ραφαήλ Σταυρουλάκης (Ρεθύμνου). Παρατηρητής: Γιώργος Φουκάκης (Ηρακλείου).

Ρεπό: Καλλιθέα