Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου: Ορκωμοσίες στη Σχολή Διοίκησης

Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου: Ορκωμοσίες στη Σχολή Διοίκησης

Σημαντική μέρα η χθεσινή για 83 προπτυχιακούς και 69 μεταπτυχιακούς φοιτητές του Τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής, καθώς συμμετείχαν στην ορκωμοσία που πραγματοποιήθηκε στο κεντρικό αμφιθέατρο του Αντικαλάμου.

Η πρώτη ορκωμοσία αφορούσε στους 83 προπτυχιακούς, με τον κοσμήτορα της Σχολής Διοίκησης, Οδυσσέα Σπηλιόπουλο, να τους συγχαίρει που κατάφεραν να αποκτήσουν το συγκεκριμένο πτυχίο. Όπως τους είπε ακόμη, πλέον έχουν τις γνώσεις για να βγουν στην αγορά εργασίας, ενώ τους κάλεσε, αν έχουν τη δυνατότητα, να συνεχίσουν κάνοντας κάποιο μεταπτυχιακό.

Με τη σειρά του ο πρόεδρος του τμήματος, Ηλίας Μακρής, ανέφερε στους πτυχιούχους ότι η συγκεκριμένη μέρα σηματοδοτεί το τέλος μια διαδρομής που ήταν απαιτητική και χρειάστηκε θυσίες, τόσο για όσους ορκίστηκαν όσο και για τους δικούς τους, καθώς τόσο καιρό στάθηκαν στο πλευρό τους.

Τους ευχήθηκε να πάνε όλα καλά, ενώ πρόσθεσε ότι τίποτα δεν είναι εύκολο και δε χαρίζεται, καλώντας τους, αν τους δοθεί η ευκαιρία, να μη φοβηθούν το δύσκολο δρόμο.

Στην ίδια αίθουσα πραγματοποιήθηκε και η ορκωμοσία για τους 69 μεταπτυχιακούς των δύο προγραμμάτων του τμήματος, παρουσία των υπευθύνων τους, Οδυσσέα Σπηλιόπουλου και Στέφανου Γιακουμάτου, ενώ το «παρών» έδωσε και ο πρόεδρος του τμήματος, Ηλίας Μακρής.

Οι ορκωμοσίες για τη Σχολή Διοίκησης ολοκληρώνονται σήμερα, καθώς θα πραγματοποιηθούν τελετές για προπτυχιακούς αλλά και μεταπτυχιακούς του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων και Οργανισμών.
Π.Μπ.