Ιατρική παρέμβαση προληπτικών εξετάσεων στην Κορώνη

Ιατρική παρέμβαση προληπτικών  εξετάσεων στην Κορώνη

Στις 15 και 16 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί δωρεάν ολοκληρωμένη ιατρική παρέμβαση προληπτικών εξετάσεων στο πλαίσιο του προγράμματος «Υγεία για όλους – Προάσπιση – προαγωγή υγείας ευπαθών ομάδων» στους κατοίκους του Δήμου Πύλου – Νέστορος και συγκεκριμένα στο Περιφερειακό Ιατρείο Κορώνης.

Η δράση αποτελεί μια συνεργασία του Δήμου Πύλου-Νέστορος με την 6η Υ.ΠΕ., τη Νευρολογική Κλινική του Νοσοκομείου «Αιγινήτειο», την Ωτορινολαρυγγική Κλινική του Νοσοκομείου «ΜΗΤΕΡΑ», την Καρδιολογική Κλινική του Γ.Ν. Καλαμάτας, την Παθολογική Κλινική του Π.Γ.Ν. «Αττικόν», το Κέντρο Υγείας Ιλίου, το Κέντρο Υγείας Δραπετσώνας, το Κέντρο Υγείας Μεσσήνης, το Κέντρο Υγείας Ιλίου, το Π.Π.Ι. Κορώνης και την Ιατρική Εταιρεία Αθηνών.

Τα πρόγραμμα περιλαμβάνει: Καρδιολογικό έλεγχο με τη χρήση φορητού καρδιογράφου και υπερηχογράφου. Μ/Γυναικολογική κλινική εξέταση: Pap test – Διακολπικός υπέρηχος (16/06/24). Ωτορινολαρυγγικός έλεγχος με τη χρήση ακουογράφου και τυμπανογράφου. Παιδιατρική κλινική εξέταση

Παθολογικός – Διαβητολογικός έλεγχος. Ουρολογική εξέταση με φορητό υπερηχογράφο.

Για ραντεβού καλέστε στο Τμήμα Πρόνοιας του Δήμου στο τηλέφωνο 2725029046 και στο κινητό 6982904922 για την υπεύθυνη επικοινωνίας, Αναστασία Γιαλλελή.