Το WingFoil Racing WORLD CUP έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα

Το WingFoil Racing WORLD CUP  έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα

Αθλητές από όλο τον κόσμο θα προσφέρουν ένα μοναδικό θέαμα στο W Costa Navarino από 10 έως 14 Σεπτεμβρίου

Η Ελλάδα ετοιμάζεται να φιλοξενήσει για πρώτη φορά ένα από τα κορυφαία και πιο συναρπαστικά αθλητικά γεγονότα του 2024, το WingFoil Racing World Cup. Οι αγώνες θα διεξαχθούν από την εταιρεία «Κυβερνήτης» και τον Αθηναϊκό Ναυτικό Όμιλο (ΑΝΟ) σε συνεργασία με την Παγκόσμια Ένωση WingFoil (IWSA) από τις 10 έως τις 14 Σεπτεμβρίου στο W Costa Navarino, στην περιοχή Navarino Βay της Costa Navarino.

Οι καλύτεροι αθλητές από όλο τον κόσμο θα διαγωνιστούν στο WingFoil Racing World Cup Greece 2024, προσφέροντας θεαματικούς αγώνες, πολλές εκπλήξεις, ενώ θα διεκδικήσουν το χρηματικό έπαθλο των 10.000 ευρώ και 300 βαθμούς για την παγκόσμια κατάταξη στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα WingFoil.

Η εταιρεία «Κυβερνήτης», μία από τις κορυφαίες εταιρείες παροχής ολοκληρωμένων εταιρικών και ταξιδιωτικών υπηρεσιών με περισσότερα από 50 χρόνια στον κλάδο, και με ειδίκευση στη διοργάνωση σημαντικών αθλητικών γεγονότων, διοργανώνει το WingFoil World Cup Greece 2024 και υπόσχεται ένα πενθήμερο γεμάτο δράση και παράλληλες εκδηλώσεις.

Το WingFoil Racing World Cup Greece 2024 είναι αναγνωρισμένο event από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Ιστιοπλοΐας (World Sailing Special event) και τελεί υπό την αιγίδα του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού, της Περιφέρειας Πελοποννήσου και του Δήμου Πύλου- Νέστορος. Αναμένεται, δε, να προσφέρει συναρπαστικές στιγμές για τους θεατές και τους αθλητές, ενώ θα αποτελέσει μια μοναδική ευκαιρία για όλους να γνωρίσουν από κοντά το άθλημα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το WingFoil αναγνωρίζεται ως ένα ταχέως αναπτυσσόμενο άθλημα, προσελκύοντας το ενδιαφέρον νέων αθλητών από όλο τον κόσμο, καθώς και αθλητών που προέρχονται από διαφορετικά ιστιοπλοϊκά αγωνίσματα, όπως το KiteFoil και το foiling windsurfing, αλλά και από διάφορα άλλα extreme sports.

Το W Costa Navarinο θα φιλοξενήσει τους διεθνείς αγώνες, σε μια ιδανική παραθαλάσσια τοποθεσία, στον ιστορικό κόλπο του Ναυαρίνου.

Στην Cοsta Navarino οι επισκέπτες μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε πλήθος θαλάσσιων αθλημάτων, όπως kitesurfing, καταδύσεις, ιστιοπλοΐα και yachting.

Οι εγγραφές θα παραμείνουν ανοιχτές μέχρι τις 2 Αυγούστου στο www.kyvernitis.gr/SPORT-and-EVENT s/wing-foil/