Πριν 94 χρόνια

Πριν 94 χρόνια

ΠΕΡΙ την 7ην μ.μ. της προχθές συνελήφθη παρά των οργάνων του α΄ αστυνομικού τμήματος ο Κωνσταντίνος Δημ. Μπελεσέας εκ Καστανέας, διότι μετέβη εις το κρεοπωλείον του Κ. Μπούρα και έλαβε μίαν οκάν κρέατος επ’ ονόματι του ανακριτού υπαλλήλου Περ. Ζήρα παραδόσας εις τον κρεοπώλην σημείωμα με πλαστογεγραμμένην υπογραφήν.

ΕΙΣ τα θυλάκιά του ανευρέθησαν διάφοροι σημειώσεις ευϋπολήπτων πολιτών με πλαστογεγραμμένας τας υπογραφάς των προς διαφόρους επαγγελματίας. Εκ της ενεργηθείσης προανακρίσεως προέκυψεν ότι με πλαστογεγραμμένα σημειώματα επρομηθεύη άρτους εκ του αρτοποιείου Γ. Κουλουμπίνη επ’ ονόματι του Γ. Δικαιάκου και εκ του Κ. Σουρέ επ’ ονόματι του οινομαγειρείου Παναγ. Μαγκουρίλου.

-Ο εκ Χαρακοπιού Διονύσιος Γ. Παναγιωτόπουλος έχων προηγουμένας αφορμάς μετά του Μιχαήλ Αρβανίτη δια λόγους τιμής μετέβη την νύκτα εις την ολίγον έξωθι του χωρίου οικίαν του και συναντήσας τούτον περιήλθε αμέσως εις λογομαχίαν η οποία έλαβε ευρείας διαστάσεις. Ο Παναγόπουλος εξαγαγών περίστροφον επυροβόλησε κατά του Αρβανίτου δις άνευ αποτελέσματος μεθ’ ο εξηφανίσθη.