Επαγγελματικό «ριφιφί» σε καφετέρια στην κεντρική πλατεία Κυπαρισσίας

Επαγγελματικό «ριφιφί» σε καφετέρια στην κεντρική πλατεία Κυπαρισσίας

«Τρύπωσαν» στο κατάστημα και «σήκωσαν» χρηματοκιβώτιο

Υπόθεση που “δείχνει” επαγγελματικό χτύπημα ιδιότυπου «ριφιφί» σε καφετέρια στην κεντρική πλατεία Κυπαρισσίας καλούνται να εξιχνιάσουν οι αστυνομικές Αρχές της Τριφυλίας και της Μεσσηνίας.

Το συμβάν σημειώθηκε περί τη 1.30 τα ξημερώματα της περασμένης Τρίτης, όταν οι δράστες «τρύπωσαν» στη καφετέρια από την πίσω πλευρά του καταστήματος όπου υπάρχει ακάλυπτος χώρος.

Σύμφωνα με συλλεχθέντα στοιχεία, οι δράστες χωρίς να χάσουν χρόνο κινήθηκαν εντός των βοηθητικών χώρων της καφετέριας και αφού εντόπισαν το χρηματοκιβώτιο, το «σήκωσαν» και ετράπησαν σε φυγή. Εντύπωση δε προκαλεί το γεγονός ότι δεν αφαίρεσαν χρήματα από την ταμειακή μηχανή, όπως επίσης δεν αφαίρεσαν κάτι από τον εξοπλισμό και τα μηχανήματα του καταστήματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το χρηματοκιβώτιο περιείχε, μεταξύ άλλων, χρηματικό ποσό και έγγραφα του καταστήματος.

Το συμβάν έχει προκαλέσει έντονη ανησυχία στην πόλη, καθώς σημειώθηκε στο πλέον κεντρικό σημείο, ενώ θεωρείται πως η εξέταση βιντεοληπτικού υλικού από κάμερες στην περιοχή ίσως σταθεί ικανό να οδηγήσει τις διωκτικές Αρχές στα ίχνη και τον εντοπισμό των δραστών.