Ο Βασίλης Παπαευσταθίου ή ο Βασίλης Κουτραφούρης θα είναι τα πρόσωπα της συνεδρίασης στη Δημοτική Επιτροπή της Δευτέρας;
Ο κ. Παπαευσταθίου είναι εισηγητής σε οκτώ θέματα, εκ των οποίων τα επτά αφορούν στη συμμετοχή του Δήμου σε προτάσεις έργων και δράσεων που χρηματοδοτούνται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή.
Ο κ. Κουτραφούρης είναι εισηγητής σε λιγότερα θέματα, ένα εκ των οποίων όμως ιδιαίτερα δύσκολο, αυτό της νέας συμπληρωματικής σύμβασης για την ολοκλήρωση των έργων στο Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο Καλαμάτας, το οποίο έχει ήδη πέντε παρατάσεις και πάει για την έκτη.
Η συνεδρίαση θα γίνει στο Δημαρχείο της Αθηνών και θα ξεκινήσει στη μία μετά το μεσημέρι.
Μεταξύ των θεμάτων που θα εισηγηθεί ο αντιδήμαρχος κ. Κουτραφούρης, είναι η παράταση του έργου για το Κλειστό Προπονητήριο στο Στάδιο της Παραλίας. Θα είναι η πέμπτη παράταση, μικρής διάρκειας όμως, μέχρι τα τέλη Νοεμβρίου, γιατί το έργο είναι σε πορεία ολοκλήρωσης.
Στ.Μ.


























