Συνελήφθη ακόμα ένας 50χρονος με 900 κροτίδες στη Βαλύρα

Συνελήφθη ακόμα ένας 50χρονος με 900 κροτίδες στη Βαλύρα

Σήμερα το πρωί, στη Βαλύρα Μεσσηνίας, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, μετά από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση, πραγματοποίησαν έλεγχο σε κατάστημα, όπου κατέλαβαν τον 50χρονο ως προσωρινά υπεύθυνο, να κατέχει συνολικά -950- κροτίδες, με σκοπό την πώληση τους, οι οποίες κατασχέθηκαν.
Ο 50χρονος θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καλαμάτας.
Η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, συνεχίζονται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας, για τον εντοπισμό και τη σύλληψη εντός των ορίων του αυτοφώρου, του 49χρονου ιδιοκτήτη του καταστήματος.
 
Επισημαίνεται ότι οι έλεγχοι, από τις Αστυνομικές Υπηρεσίες της Πελοποννήσου, θα συνεχιστούν με αμείωτο ενδιαφέρον, για την αποφυγή ατυχημάτων και άλλων δυσάρεστων περιστατικών από την παράνομη εμπορία, κατοχή και χρήση κροτίδων – βεγγαλικών.
Υπενθυμίζεται ότι δυστυχώς κάθε χρόνο, πριν και κατά τη διάρκεια των Εορτών του Πάσχα σε όλη τη χώρα, γινόμαστε μάρτυρες σοβαρών ατυχημάτων, ιδιαίτερα σε ανήλικους, εξαιτίας της επικίνδυνης συνήθειας καύσης κροτίδων, πυροτεχνημάτων και βεγγαλικών, παρόλο που κάτι τέτοιο απαγορεύεται από το Νόμο.