Καταγγελία για την επίθεση του υποψήφιου δημάρχου Καλαμάτας Δ. Κουκούτση σε μέλη της «Ανταρσίας στο Μωριά»


Χθες το βράδυ (σ.σ. προχθές) στην κεντρική πλατεία της Καλαμάτας φασίστες τραμπούκοι από το περίπτερο του υποψήφιου δημάρχου Καλαμάτας, υπόδικου για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, νεοναζί Δ. Κουκούτση, με επικεφαλής και πρωταγωνιστή τον ίδιο και τον αδερφό του, επιτέθηκαν εντελώς απρόκλητα στους Γιώργο Τζαμουράνη και Αντώνη Μπαρσίνικα, βρίζοντάς τους χυδαία (αυτούς και τη μάνα τους) και απειλώντας τους ότι θα τους φάνε το κεφάλι.
Δηλώνουμε ως ΑΝΤΑΡΣΙΑ ΣΤΟΝ ΜΩΡΙΑ, (αλλά και οι δύο σύντροφοι ξεχωριστά), ότι απειλές και φοβέρες θρασύδειλων τραμπούκων του υποκόσμου δε μας τρομάζουν. Το αντίθετο, μας πεισμώνουν και μας ωθούν να δυναμώσουμε τον αγώνα ενάντια στο φασισμό και τους φασίστες, τις πολιτικές που τους ενισχύουν, το σύστημα και τα συμφέροντα που τους εκτρέφουν.
Είμαστε πολύ σκληρά καρύδια για τα σάπια και βρωμερά δόντια τους!
Έχει σοβαρές ευθύνες ο δήμαρχος Καλαμάτας κ. Νίκας και όσες παρατάξεις έδωσαν χώρο στους φασίστες (όπως και στη Χρυσή Αυγή) για να προπαγανδίζουν τις φασιστικές ιδέες τους και, όπως αποδείχθηκε για άλλη μια φορά, να μετατρέπουν τα περίπτερα και τα γραφεία τους σε ορμητήρια τραμπούκων.