Τα νέα τους καθήκοντα ανέλαβαν ήδη ο αντιστράτηγος Ηλίας Γεωργόπουλος, ως κλαδάρχης Ασφαλείας, αλλά και ο υποστράτηγος Βασίλης Γεωργακόπουλος, που μετά τις τοποθετήσεις μετακινήθηκε στη θέση του γενικού αστυνομικού διευθυντή της Περιφέρειας Πελοποννήσου με έδρα την Τρίπολη.
Μάλιστα, ο κ. Γεωργόπουλος με το «καλημέρα» έπεσε στα βαθιά, καθώς η χθεσινή επίσκεψη της Καγκελαρίου Άγκελα Μέρκελ ανήκει στον τομέα των αρμοδιοτήτων του.
Επίσης, χθες οι κρίσεις συνεχίσθηκαν με τους αστυνομικούς διευθυντές. Στο βαθμό του ταξίαρχου προήχθη ο Μεσσήνιος αστυνομικός διευθυντής Λακωνίας Ηλίας Μητσέας, ενώ ως ευδοκίμως τερματίσαντες τη θητεία τους, με το βαθμό του ταξίαρχου, κρίθηκαν ο Χαράλαμπος Αλεβίζος και ο Καραγεώργης Δημήτριος.
Το απόγευμα συνεδρίασε εκ νέου το Ανώτερο Συμβούλιο Κρίσεων, υπό την προεδρία, όμως, αυτή τη φορά του Μεσσήνιου αντιστρατήγου Ηλία Γεωργόπουλου, και έκρινε τους αστυνομικούς υποδιευθυντές.
Σε ό,τι αφορά τις προαγωγές, δεν υπήρξε καμία εξέλιξη για τους αξιωματικούς της Μεσσηνίας.
Ανέλαβε καθήκοντα στη ΓΑΔΠ ο Βασίλης Γεωργακόπουλος
Δείτε επίσης.
«Είναι αδύνατη η συζήτηση με κάποιον που προσποιείται πως δεν ψάχνει την αλήθεια,αλλά την κατέχει ήδη»
Πριν 94 χρόνια
Αλέξης Χαρίτσης: «Η πολιτική αλλαγή πρέπει να γίνει στις επόμενες εκλογές, όχι στις μεθεπόμενες»
UniStart Hubs: Τρία χρόνια σύνδεσης της γνώσης με την επιχειρηματικότητα στην Πελοπόννησο
Χρυσοβαλάντης Μέλλος: «Πρέπει να μπει τάξη σε μία δαιδαλώδη κατάσταση»
«Σφαίρα» οι ανήλικοι με τα πατίνια
Θέλει νεκρή την αυτοδιοίκηση
Κάμερες στα σχολεία τις ώρες που δε λειτουργούν
Τοπικά 01.10.2026, 22:00
Πλήρης αποτυχία της Δημοτικής Αρχής στον τουρισμό
Τοπικά 01.10.2026, 21:00
Νέο αεροδρόμιο σε 2,5 χρόνια υπόσχεται η Fraport
Τοπικά 01.10.2026, 19:30
Το πρόγραμμα «Καθαρή Μεσσηνία» συνεχίζει με νέες δράσεις το φθινόπωρο
Τοπικά 01.10.2026, 17:58
Έρχεται το 1ο Λογοτεχνικό Φεστιβάλ Καλαμάτας
Τοπικά 01.10.2026, 17:30
Ενημέρωση 28 σχολικών τροχονόμων για την οδική ασφάλεια
Τοπικά 01.10.2026, 17:00
Κυπαρισσία: Ανάπλαση περιοχής Πανηγυρίστρας με απευθείας ανάθεση
Τοπικά 01.10.2026, 16:56
Πώς κατάντησε έτσι ο κόμβος Καρέλια…
Φόρτωση…



