Για τη 19η αγωνιστική της Α2 βόλεϊ των γυναικών ο Ακρίτας υποδέχθηκε χθες στο Κλειστό της Παραλίας την Ένωση Βύρωνα, κόντρα στην οποία πέτυχε μια σπουδαία νίκη, με την οποία «αγκαλιάζει» την παραμονή. Η ομάδα του Κώστα Κουτράκη και της Μαίρης Τσιριμπή ξεκίνησε εντυπωσιακά το παιχνίδι, κερδίζοντας το 1ο σετ με 25-13, ενώ πήρε και το 2ο με 25-23. Τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετώπιζαν οι κεντρικές Ραμούνδου και Βυθούλκα, συνέβαλαν στην αγωνιστική πτώση στο 3ο σετ το οποίο κέρδισαν εύκολα οι φιλοξενούμενες με 14-25. Ωστόσο, τα κορίτσια του Ακρίτα δεν ήταν διατεθειμένα να χαλάσουν το …πάρτι και με δύναμη ψυχής, σοβαρότητα και ψυχραιμία «καθάρισαν» το 3ποντο με 3-1 και 25-22 στο 4ο σετ.
Στα αξιοσημείωτα είναι ότι στον πάγκο του Βύρωνα βρισκόταν ο Καλαματιανός προπονητής Κώστας Μηλιώνης.
Συνοπτικά η εικόνα του χθεσινού αγώνα:
Ακρίτας Καλαμάτας – Ένωση Βύρωνα 3-1 (25-13, 25-23, 14-25, 25-22)
ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ (Κουτράκης): Πανταζοπούλου, Χάσκου, Ραμούνδου, Κωνσταντοπούλου, Σκλήρη, Βυθούλκα, Αρτεμίου (λ), Σαμπάτη (λ), Αθανασοπούλου, Αλεξανδροπούλου, Βέλμαχου.
Ένωση Βύρωνα (Μηλιώνης): Κούζα, Μπανίκα Σ., Βασιλαντωνάκη, Πασσά, Ατσάρου, Αναγνώστου, Σούρα (λ), Μανιού (λ), Βελούδη, Μεϊμάρη.
Νίκη παραμονής τα κορίτσια του Ακρίτα με 3-1 την Ένωση Βύρωνα του Κώστα Μηλιώνη (φωτογραφίες)
Δείτε επίσης.
Οι φυσιολάτρες του «Ευκλή» ξεναγήθηκαν στην Αρχαία Επίδαυρο
«Σφαίρα» οι ανήλικοι με τα πατίνια
Θέλει νεκρή την αυτοδιοίκηση
Κάμερες στα σχολεία τις ώρες που δε λειτουργούν
Μισό… έργο της χρονιάς
Μπαζότοπος στην είσοδο της Μεσσήνης
Ένα κόβεις, δέκα φυτρώνουν…
Δημοτικό Συμβούλιο: Εξελίξεις για το Παλαί Ντε Σπορ της Καλαμάτας προανήγγειλε ο δήμαρχος
Φόρτωση…


















