Μαραθώνιες απολογίες των κατηγορουμένων για το κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών σε Μεσσηνία, Αρκαδία και Ηλεία

Μαραθώνιες απολογίες των κατηγορουμένων για το κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών σε Μεσσηνία, Αρκαδία και Ηλεία

Ένα ολόκληρο 24ωρο διήρκεσαν οι απολογίες των βασικών κατηγορουμένων για το κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών σε όλη τη Μεσσηνία και σε περιοχές της Αρκαδίας και της Ηλείας.
Οι πρώτοι 6 κατηγορούμενοι ξεκίνησαν να απολογούνται το πρωί της Παρασκευής και η διαδικασία ολοκληρώθηκε στις 7.30 το πρωί του Σαββάτου. Χθες το απόγευμα άρχισε και η απολογία των υπόλοιπων πέντε κατηγορουμένων για συμμετοχή στην εγκληματική οργάνωση, ενώ ο τελευταίος, ο 33χρονος Αλβανός, που κρατείται στις φυλακές Ναυπλίου, θα απολογηθεί το επόμενο διάστημα.
Με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, έπειτα από ολονύκτια συνεργασία, προφυλακιστέοι κρίθηκαν τα 49χρονα δίδυμα αδέλφια από τη Μεσσήνη και ο 66χρονος συνταξιούχος αστυνομικός, για τους οποίους η Αστυνομία αποδίδει το ρόλο των αρχηγών της εγκληματικής οργάνωσης.
Επίσης, ομόφωνα αποφάσισαν να αφεθεί ελεύθερος, αλλά με περιοριστικούς όρους, ο  48χρονος από τη Μεσσήνη. Ωστόσο, υπήρξε διαφωνία μεταξύ ανακριτή και εισαγγελέα ως προς την προφυλάκιση ή μη για τον 22χρονο από τη Μεσσήνη και τον 35χρόνο από την Καλαμάτα. Για τους δύο αυτούς θα συνεδριάσει το Δικαστικό Συμβούλιο, το οποίο θα λάβει και την τελική απόφαση.
 Β.Β.