Σύμφωνα με πληροφορίες τις οποίες επικαλείται η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας “Καθημερινή”, συναντήσεις με τον πρώην πρωθυπουργό και πρώην πρόεδρο της Ν.Δ., Αντώνη Σαμαρά, είχαν προχθές η Όλγα Κεφαλογιάννη και ο Βασίλης Κικίλιας και χθες οι Κυριάκος Μητσοτάκης, Άδωνις Γεωργιαδης και Απόστολος Τζιτζικώστας, οι οποίοι τον ενημέρωσαν για τις εξελίξεις στα εσωκομματικά του κόμματος.
Από την άλλη, ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης ανακοίνωσε, χθες, την υποψηφιότητά του, ενώ ο χρόνος και η διαδικασία διεξαγωγής της εσωκομματικής εκλογής δημιουργούν νέο πεδίο αντιπαράθεσης μεταξύ του προέδρου της Ν.Δ. και των δύο διεκδικητών της ηγεσίας, Κυριάκου Μητσοτάκη και Απόστολου Τζιτζικώστα.
Η πρόταση της πλευράς Μεϊμαράκη είναι να στηθούν οι εσωκομματικές κάλπες στις 18 Οκτωβρίου, θέση που αναμένεται να αντικρούσουν οι δύο άλλοι υποψήφιοι μέσω των εκπροσώπων τους στην Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή.
Συναντήσεις του Αντώνη Σαμαρά με βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας
Δείτε επίσης.
Πέθανε ο «Καπετάνιος» Γιώργος Βαρδινογιάννης
2η και τελική φάση του όπεν Κυπέλλου Ιστιοπλοΐας Νοτίου Ελλάδος: Στην Πύλο το Σαββατοκύριακο η τελική φάση με 100 ιστιοπλόους
5ο Διεθνές Τουρνουά Τζούντο: Δυναμικό ξεκίνημα της σεζόν με 7 μετάλλια για τον ΑΣ Τζούντο Καλαμάτας
Έχασε τη χρηματοδότηση λόγω καθυστερήσεων ο Βιολογικός του Πεταλιδίου, αλλά θα πάρει νέα
Αγιασμός χθες στο Δημοτικό Γυμναστήριο Παραλίας- Ενημέρωση για τα αθλητικά έργα
Οι εκδηλώσεις του τριημέρου στη Μεσσηνία
Παγκόσμια Ημέρα Διατροφής: Στόχος η μείωση της σπατάλης τροφίμων, το 42% ενός νοικοκυριού καταλήγει στα σκουπίδια
Βαλκανικό Κύπελλο Βόλεϊ: Όλα έτοιμα για τη μεγάλη διεθνή αθλητική γιορτή της Καλαμάτας…
Τοπικά 16.10.2026, 15:00
Κανείς δεν τους λυπάται…
Τοπικά 16.10.2026, 14:30
Θέατρο: «Ο Τέλειος Φόνος» στο Εργατικό Κέντρο Καλαμάτας
Τοπικά 16.10.2026, 14:00
Δε γίνονται λάθη στους λογαριασμούς τονίζει η ΔΕΥΑΚ
Τοπικά 16.10.2026, 12:59
Τοποθέτησαν ξανά καφάο σε στενό πεζοδρόμιο
Φόρτωση…



