Άγονη απέβη χθες η ηλεκτρονική διαπραγμάτευση για τη διάθεση των δρομολογίων μεταφοράς μαθητών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μεσσηνίας στους Δήμους Οιχαλίας και Τριφυλίας, καθώς κανένας συγκοινωνιακός φορέας δεν ενδιαφέρθηκε για την εκτέλεση του έργου με λεωφορεία.
Μέχρι τις 11.00 χθες το πρωί που έληξε η προθεσμία συμμετοχής κανείς δεν κατέθεσε προσφορά για τα δρομολόγια στους δύο Δήμους, που έχουν προϋπολογισμό 205.188,29 ευρώ.
Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να ξεκινήσει νέα ηλεκτρονική διαπραγμάτευση, η οποία αυτή τη φορά θα περιλαμβάνει τα δρομολόγια των παραπάνω Δήμων και τα δρομολόγια για ταξί που έχουν μείνει αδιάθετα.
Στόχος της Περιφερειακής Ενότητας είναι να τροποποιήσει κάποια από τα δρομολόγια, ώστε να εκδηλωθεί ενδιαφέρον.
Β.Β.
Άγονη η διαπραγμάτευση για τη μεταφορά μαθητών Οιχαλίας και Τριφυλίας
Δείτε επίσης.
Πέθανε ο «Καπετάνιος» Γιώργος Βαρδινογιάννης
2η και τελική φάση του όπεν Κυπέλλου Ιστιοπλοΐας Νοτίου Ελλάδος: Στην Πύλο το Σαββατοκύριακο η τελική φάση με 100 ιστιοπλόους
5ο Διεθνές Τουρνουά Τζούντο: Δυναμικό ξεκίνημα της σεζόν με 7 μετάλλια για τον ΑΣ Τζούντο Καλαμάτας
Οι εκδηλώσεις του τριημέρου στη Μεσσηνία
Βαλκανικό Κύπελλο Βόλεϊ: Όλα έτοιμα για τη μεγάλη διεθνή αθλητική γιορτή της Καλαμάτας…
Το ΤΕΕ Πελοποννήσου ζητά διευκρινιστική εγκύκλιο για την εφαρμογή του Π.Δ. του 1982 στη Μάνη
Κινητοποίηση στην Καλαμάτα για την αναμέτρηση με τον ΟΦΗ στην Αθήνα
Καλαμάτα: Συνελήφθη 37χρονος Αιγύπτιος για διακίνηση κάνναβης
Τοπικά 16.10.2026, 14:00
Δε γίνονται λάθη στους λογαριασμούς τονίζει η ΔΕΥΑΚ
Τοπικά 16.10.2026, 12:59
Τοποθέτησαν ξανά καφάο σε στενό πεζοδρόμιο
Φόρτωση…



