Ήρθε η ώρα ο Μεσσήνιος Βασίλης Λεβέντης να μπει στη Βουλή

Ήρθε η ώρα ο Μεσσήνιος Βασίλης Λεβέντης να μπει στη Βουλή

Στο κέντρο της Καλαμάτας συναντήσαμε τους Γεώργιο Φωτόπουλο και Γιάννη Καλογερόπουλο, δύο από τους υποψηφίους με την Ένωση Κεντρώων στη Μεσσηνία, και μας μετέφεραν το δικό τους μήνυμα για τις εκλογές: «Στηρίζουμε την Ένωση Κεντρώων, κάνουμε τη σπίθα φλόγα και στηρίζουμε το Μεσσήνιο πρόεδρο του κόμματος, Βασίλη Λεβέντη, ο οποίος σε προσωπικό του μήνυμα μεταφέρει ότι η Μεσσηνία πρέπει να δώσει την αντεπίθεση για οικονομική ανάπτυξη και επανεκκίνηση για τον τόπο μας και για όλη τη χώρα».
Παίρνοντας το λόγο ο Γιάννης Καλογερόπουλος δήλωσε:
«Τους δοκιμάσαμε όλους και ΠΑΣΟΚ και Νέα Δημοκρατία έχουν καθοριστικές ευθύνες για την κατάσταση που έχει φτάσει η χώρα μας μέχρι σήμερα. Ο ΣΥΡΙΖΑ ήρθε στην εξουσία με ψέματα και υποσχέθηκε τα πάντα, αλλά τα αποτελέσματα μπορεί να τα κρίνει ο ελληνικός λαός σήμερα.
Ο Βασίλης ο Λεβέντης και η Ένωση Κεντρώων είναι το μόνο κόμμα που δεν υπόσχεται ψέματα, είναι το μόνο κόμμα που προεκλογικά λέει ότι θα κάνει περικοπές. Είναι το μόνο που προαναγγέλλει ότι θα καταργήσει την πολυθεσία στο Δημόσιο, θα απολύσει τους αργόμισθους, θα καταργήσει τις επιχορηγήσεις των κομμάτων και των ΜΚΟ, θα καταργήσει τις πρόωρες συντάξεις, όπως και τις δεύτερες και τρίτες, αν αυτές υπερβαίνουν τα 1.500 ευρώ.
Τέλος, είμαστε το μόνο κόμμα που λέει αλήθειες και ο Βασίλης Λεβέντης είναι ο μόνος αρχηγός που έχει αδικηθεί τα τελευταία 25 χρόνια και έφτασε η ώρα να μπει στη Βουλή».
Π.Μπ.