Με απόφαση του Λευτέρη Αυγενάκη φαίνεται πως θα αναβληθεί ο αυριανός αγώνας Κυπέλλου ανάμεσα στον Αστέρα Τρίπολης και την ΑΕΚ λόγω του φόβου για συνάντηση οπαδών της «Ένωσης» με αυτούς του Ολυμπιακού, που παίζει στην Καλαμάτα.
Το SDNA αποκαλύπτει ότι πρόθεση του υφυπουργού αθλητισμού είναι να μην διεξαχθεί η προγραμματισμένη για αύριο αναμέτρηση για την φάση των «16» του Κυπέλλου στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» για λόγους ασφαλείας.
Σημειώνεται, μάλιστα, ότι τόσο η «Ένωση» όσο και οι Αρκάδες δεν είναι αρνητικοί στην αναβολή, καθώς ειδικά για τους φιλοξενούμενους προέχει το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ την προσεχή Κυριακή στην Τούμπα για το πρωτάθλημα.
Θυμίζεται ότι αρχικά το παιχνίδι Αστέρας Τρίπολης – ΑΕΚ ήταν προγραμματισμένο για αύριο Τετάρτη (7/1) στις 15:00. Την ίδια ώρα είναι προγραμματισμένη η σέντρα στο Καλαμάτα – Ολυμπιακός.
Αρχικά, αποφασίστηκε η σέντρα στην Τρίπολη να γίνει στις 17:15, αλλά όλα δείχνουν την αναβολή αυτού του αγώνα καθώς υπάρχει ανησυχία για συνάντηση οπαδών του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ στην εθνική οδό.
sdna.gr
Πιθανή αναβολή στο Αστέρας Τρίπολης-ΑΕΚ υπό το φόβο επεισοδίων με οπαδούς του Ολυμπιακού
Δείτε επίσης.
Το Ορειβατικό Καταφύγιο στο Δάσος της Βασιλικής
Αύριο οι υπογραφές για το αντιπλημμυρικό
Αγιασμός στον Παιδικό Σταθμό της Ιεράς Μητροπόλεως Μεσσηνίας
Την απείλησε ότι η ζωή της είναι λίγη και μετά πυροβόλησε δύο φορές με δίκαννο
Γ’ Εθνική: Οι προπονητές των 12 ομάδων του 7ου Ομίλου
2ο Bike Vertical Challenge: Μια μεγάλη γιορτή ποδηλασίας στη Δυτική Μάνη με διεθνή χαρακτήρα που ήρθε για να μείνει…
Ευχαριστήρια επιστολή
Ξεκινά αύριο στη Στούπα το Φεστιβάλ «Στα Ίχνη του Καζαντζάκη και του Ζορμπά»
Τοπικά 24.09.2026, 07:33
Ο Εσπερινός της Παναγίας της Μυρτιδιωτίσσης στην Πύλο
Τοπικά 24.09.2026, 07:22
Δήμος Τριφυλίας: Πρόταση για «Εκπόνηση Σχεδίου Αστικής Ανθεκτικότητας»
Σαν σήμερα 23.09.2026, 22:15
Πριν 94 χρόνια
Φόρτωση…










