Στη χθεσινή συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του δήμου Καλαμάτας, μεταξύ των θεμάτων που συζητήθηκαν ήταν και η έκδοση εντάλματος προπληρωμής δαπανών για τις ανάγκες της 4ης Έκθεσης Αγροτικών και Τοπικών Προϊόντων «Άρτος – Οίνος – Έλαιον» 2015, η οποία ξεκινά αύριο στο Πάρκο Σιδηροδρόμων.
Συγκεκριμένα, εγκρίθηκε όσον αφορά στην προμήθεια ηλεκτρολογικού υλικού, για τη διοργάνωση αυτής της Έκθεσης, η οποία έχει ως στόχο να προβάλλει τα ποιοτικά αγροδιατροφικά μας προϊόντα και το λαϊκό πολιτισμό.
Πάντως, εκείνο που συζητήθηκε περισσότερο στο συγκεκριμένο θέμα ήταν η απαίτηση του προμηθευτή να πληρωθεί προκαταβολικά, προκειμένου να προσφέρει το αναγκαίο ηλεκτρολογικό υλικό.
Πρόκειται για μια προμήθεια συνολικού ύψους μικρότερου των 1.000 ευρώ, ωστόσο η έλλειψη ρευστότητας δεν επιτρέπει στη συγκεκριμένη εταιρία, όπως και σε πολλές άλλες, να προχωρήσει στην παράδοση αυτών των υλικών χωρίς να πληρωθεί μπροστά.
Βέβαια, η Οικονομική Επιτροπή ενέκρινε το αίτημα, αλλά εκφράστηκε ωστόσο προβληματισμός, να πάρει το γεγονός μορφή “χιονοστιβάδας” και από τους άλλους προμηθευτές, καθώς από την πλευρά του Δήμου δεν υπάρχει τέτοια οικονομική δυνατότητα παρά μόνο σε εξαιρετικές και επείγουσες περιπτώσεις.
Α.Π.
Προμηθευτές δεν εμπιστεύονται το δήμο Καλαμάτας
Δείτε επίσης.
«Μια λέξη κι όλα σώζονται. Μια λέξη κι όλα χάνονται»
Πριν 94 χρόνια
Αλέξης Χαρίτσης: «Δέκα επιτακτικά ερωτήματα για την πρόληψη και αντιμετώπιση της οργανωμένης φασιστικής βίας»
Νέος επικεφαλής της πρεσβείας των ΗΠΑ στην Ελλάδα ο Τζός Χακ
Γιατί κάποιες σχέσεις αντέχουν στον χρόνο;
2ο Γυμνάσιο Μεσσήνης: Αδελφοποίηση με το Istituto Comprensivo Giuseppe Catalfamo της Μεσσίνα Ιταλίας
Ρυθμίσεις οφειλών στη ΔΕΥΑΚ
ΔΕΗ IRONMAN® 70.3® Costa Navarino 2026: Η Μεσσηνία υποδέχεται 1.700 αθλητές από 82 χώρες
Τοπικά 14.10.2026, 22:00
Σχέδιο Βασιλόπουλου για λουκέτο στη Φιλαρμονική Καλαμάτας!
Τοπικά 14.10.2026, 20:30
Ο καιρός αύριο Πέμπτη στην Καλαμάτα
Τοπικά 14.10.2026, 18:30
Διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος στην περιοχή Ρίζα Φαρραί
Τοπικά 14.10.2026, 18:00
Μειοδότης στον διαγωνισμό για τον καθαρισμό ρεμάτων στη Μεσσηνία
Φόρτωση…



