Τραγικό τέλος, σύμφωνα με όλα τα μέχρι στιγμής στοιχεία, φέρεται πως έβαλε στη ζωή του νωρίς χθες το πρωί ένας 57χρονος στους Γαργαλιάνους. Τον άτυχο άνδρα αντίκρισε νεκρό γύρω στις 8.00 το πρωί συγγενικό του πρόσωπο, στην αυλή της αγροικίας του.
Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά γύρω από αυτή τη μυστηριώδη υπόθεση, που έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία, γύρω στις 8.00 το πρωί ένας ηλικιωμένος κάτοικος των Γαργαλιάνων πήγε στο κτήμα του στη θέση «Μπασίκου». Στην αυλή της αγροικίας του αντίκρισε μέσα σε μια λίμνη αίματος τον 57χρονο συγγενή του, ο οποίος είχε – όντας εν ζωή – διπλανό κτήμα με αγροικία, και αμέσως ειδοποίησε το Αστυνομικό Τμήμα Γαργαλιάνων.
Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί, καθώς και ασθενοφόρο, αλλά διαπιστώθηκε πως ήταν πολύ αργά, καθώς ο 57χρονος ήταν ήδη νεκρός. Δίπλα στο άψυχο κορμί του ήταν κυνηγετικό όπλο (καραμπίνα), με το οποίο φέρεται πως ο ίδιος έβαλε τέλος στη ζωή του.
Στο σημείο έφθασαν ο διοικητής Ασφαλείας Καλαμάτας και άνδρες της Σήμανσης, ενώ εκλήθη και μετέβη στο χώρο και ιατροδικαστής από την Κόρινθο. Μετά το μακροσκοπικό έλεγχο που έγινε στο σημείο και τα ευρήματα που περισυνελέγησαν, οι Αστυνομικές Αρχές, για την ώρα, με βάση τα στοιχεία που έχουν διαθέσιμα, αποκλείουν την εγκληματική ενέργεια και τείνουν να καταλήξουν πως πρόκειται για αυτοκτονία.
Η σορός του 57χρονου μεταφέρθηκε για νεκροψία – νεκροτομή στην Κόρινθο, ενώ η Ασφάλεια Καλαμάτας, σε συνεργασία με το Α.Τ. Γαργαλιάνων, συνεχίζουν τις έρευνες για τα ακριβή αίτια του συμβάντος.
Στους Γαργαλιάνους, χθες το πρωί, μόλις έγινε γνωστό το συμβάν, όλοι έμειναν εμβρόντητοι, καθώς κανείς δεν μπορούσε να διανοηθεί πως ο 57χρονος θα έβαζε τέλος στη ζωή του και όλοι μιλούσαν για έναν πράο άνθρωπο με καλή οικογένεια.
Αυτοκτόνησε με καραμπίνα 57χρονος στους Γαργαλιάνους
