Στις 27 Νοεμβρίου οι εκλογές του Συνδέσμου Ερασιτεχνών Ποδοσφαιριστών Μεσσηνίας

Στις 27 Νοεμβρίου οι εκλογές του Συνδέσμου Ερασιτεχνών Ποδοσφαιριστών Μεσσηνίας

Θα δημιουργηθεί αντιπροσωπευτική ομάδα
 
Τους στόχους του Συνδέσμου Ερασιτεχνών Ποδοσφαιριστών Μεσσηνίας παρουσίασε σε συνέντευξη Τύπου χθες βράδυ σε αίθουσα του Αθλητικού Κέντρου της ΕΠΣΜ, στον Κορδία, η προσωρινή διοίκηση. Παράλληλα, γνωστοποιήθηκαν οι δράσεις του Συνδέσμου για το αμέσως προσεχές διάστημα.
Στη συνέντευξη Τύπου μίλησαν οι:
 
Βασίλης Μπλέτσας, πρόεδρος της προσωρινής διοίκησης: «Ο Σύνδεσμος Ερασιτεχνών Ποδοσφαιριστών Μεσσηνίας ιδρύθηκε στις 24 Ιουλίου και ο βασικός στόχος είναι η προάσπιση των συμφερόντων των ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών. Παράλληλα, θέλουμε την πρόοδο του ερασιτέχνη ποδοσφαιριστή και την ανάπτυξη του ποδοσφαίρου. Στις 27 Νοεμβρίου θα διεξαχθούν οι εκλογές για την ανάδειξη του τακτικού διοικητικού συμβουλίου του ΣΕΜΠ και καλούνται να συμμετάσχουν οι ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές του νομού μας. Θέλουμε τη βοήθεια της ΕΠΣΜ του δημάρχου Καλαμάτας, του Ιατρικού Συλλόγου και άλλων φορέων. Θα δημιουργηθεί δε αντιπροσωπευτική ομάδα που θα δίνει αγώνες για φιλανθρωπικούς σκοπούς. Υπάρχουν ανάλογοι Σύνδεσμοι σε Πάτρα, όπου έχουμε συχνή επικοινωνία, Λήμνο και Λάρισα».
 
Βασίλης Φωτεινάκης, μέλος του προσωρινού Δ.Σ. του ΣΕΜΠ: «Ο Σύνδεσμος Ερασιτεχνών Ποδοσφαιριστών Μεσσηνίας ιδρύθηκε για να βοηθήσει τον ερασιτέχνη ποδοσφαιριστή του νομού μας. Στις εκλογές που θα διενεργηθούν στις 27 Νοεμβρίου, καλούνται όλοι να συμμετάσχουν. Παράλληλα, θα συγκροτηθεί αντιπροσωπευτική ομάδα, η οποία στις αρχές Δεκεμβρίου θα δώσει φιλικό αγώνα με κάποιον Σύλλογο για φιλανθρωπικό σκοπό».
 
Δημήτρης Σώκαλης, μέλος της προσωρινής διοίκησης του ΣΕΜΠ: «Ο Σύνδεσμος Ερασιτεχνών Ποδοσφαιριστών Μεσσηνίας αποτελεί τη φωνή του Ερασιτέχνη ποδοσφαιριστή του νομού μας. Στις 27 Νοεμβρίου θα γίνουν εκλογές για την ανάδειξη του πρώτου Διοικητικού Συμβουλίου. Ο ΣΕΜΠ θα διασφαλίζει τα συμφέροντα των ποδοσφαιριστών. Παράλληλα, θα διεκδικεί τα αιτήματά τους. Υπάρχουν σοβαρά θέματα όπως αυτά της ασφάλειας, της υγείας και άλλα. Θα αποκτήσουμε τα δικά μας γραφεία, όπου και θα γίνονται οι συνεδριάσεις του Δ.Σ. και διάφορες συγκεντρώσεις».
Στη συνέντευξη Τύπου παραβρέθηκαν ακόμη και τα μέλη του ΣΕΜΠ, Τζανέτος Κατσαρέας, Ηλίας Μουρούσιας και  Βασίλης Βασιλόπουλος.