Παράτησαν το πεζοδρόμιο στη μέση και εξαφανίστηκαν (φωτογραφίες)

Παράτησαν το πεζοδρόμιο στη μέση και εξαφανίστηκαν (φωτογραφίες)

Με αφορμή το πρόσφατο ρεπορτάζ του «Θάρρους» για τα πεζοδρόμια που δεν υπάρχουν ή είναι σε τραγική κατάσταση, επικοινώνησε μαζί μας αναγνώστης για να μας ενημερώσει για μια νέα κατηγορία. Είναι αυτά που υπάρχουν και τα καταστρέφει ο Δήμος, με πρόθεση να τα αντικαταστήσει! Τελικά, όμως, τα αφήνει στη μέση.
Η ιστορία στο πεζοδρόμιο της οδού Βουλγαροκτόνου ξεκίνησε τον προηγούμενο μήνα, όταν συνεργείο το έσπασε, προκειμένου να το αποκαταστήσει εξαιτίας των βλαβών που είχαν προκαλέσει οι ρίζες δύο δέντρων που υπάρχουν εκεί. Αφού έσπασαν τις πλάκες και έριξαν τσιμέντο, έβαλαν το προστατευτικό πλέγμα και τέλος.
Πλέον έχει πέσει και το πλέγμα κι έτσι έχουν μείνει στο σημείο οι πάσσαλοι που το κρατούσαν όρθιο.
Και επειδή τυγχάνει αρκετοί να μη γνωρίζουν πού είναι η συγκεκριμένη οδός, να ενημερώσουμε ότι είναι κάθετος της Ναυαρίνου. Στο σημείο αυτό, δε, υπάρχει πιάτσα ταξί και καταστήματα με τουριστικά είδη, ενώ καθημερινά περνούν από εκεί δεκάδες πολίτες. Αν κάποιος δεν προσέξει, μπορεί άνετα να γίνει ένα με το τσιμέντο.
Άραγε, πόσο παράλογο είναι ένα έργο να ξεκινά και να φτάνει στο τέλος;
Η συνέχεια επί του πεζοδρομίου.
Π.Μπ.