Συνδιάσκεψη της Ν.Δ. χθες στην Καλαμάτα με Γιακουμάτο και Τσιμάρα (φωτογραφίες)

Συνδιάσκεψη της Ν.Δ. χθες στην  Καλαμάτα με Γιακουμάτο και Τσιμάρα (φωτογραφίες)

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι διαδικασίες για τη σύγκληση Εθνικής Συνδιάσκεψης της Νέας Δημοκρατίας, όπως αποφάσισε ο πρόεδρος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αντώνης Σαμαράς.
Υπενθυμίζεται ότι η Εθνική Συνδιάσκεψη αποτελεί την απάντηση του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας στο αίτημα των εσωκομματικών αμφισβητιών για προκήρυξη έκτακτου συνεδρίου, κάτι που απέκλεισε ο κ. Σαμαράς με το επιχείρημα ότι κάτι τέτοιο θα οδηγούσε το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης σε «εσωστρέφεια».
Στο παραπάνω πλαίσιο πραγματοποιήθηκε χθες στις 7.00 το απόγευμα, στο ξενοδοχείο «REX», συνδιάσκεψη στην Καλαμάτα, στην οποία είχαν προσκληθεί οι πρώην βουλευτές του κόμματος, οι πολιτευτές, οι δήμαρχοι, οι περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι, τα συνδικαλιστικά στελέχη, τα στελέχη και μέλη του κόμματος.
Κατά τη συνδιάσκεψη, που έγινε παρουσία του Γεράσιμου Γιακουμάτου και του διευθυντή της Νέας Δημοκρατίας Κώστα Τσιμάρα, παρών ήταν ο πρώην βουλευτής Δημήτρης Σαμπαζιώτης, ενώ απουσίαζαν ο Γιάννης Λαμπρόπουλος και ο δήμαρχος Καλαμάτας Παναγιώτης Νίκας.