Μπορεί ο δήμαρχος Δυτικής Μάνης Γιάννης Μαραμπέας να μας έχει…θυμώσει για τα ρεπορτάζ της εφημερίδας με την κατάσταση των σκουπιδιών στην περιοχή, αλλά δεν μπορεί να κλείνει τα μάτια στην πραγματικότητα. Κι αυτή είναι ζοφερή για την περιοχή.
Ειρήσθω εν παρόδω, χθες, έφτασε στα χέρια μας μια επιστολή από μια κυρία που διαμένει στο δήμο και σημειώνει, με πολύ απλά λόγια τα εξής: «Πλήρες αδιέξοδο στην υπηρεσία Καθαριότητας του δήμου Δυτικής Μάνης και το αποτέλεσμα είναι σε όλους μας ορατό. Χωρίς να ψάχνω για ευθύνες τοπικών αρχόντων, το θέμα είναι ότι για ένα μείζον ζήτημα δεν υπάρχει εδώ και χρόνια κάποιο σχέδιο λύσης.
Σε αυτό εκτός από τη συμπολίτευση και την αντιπολίτευση συμπεριλαμβάνω και την ίδια την κοινωνία. Όσο η τελευταία θα απέχει, οι τριτοκοσμικές εικόνες και οι αφόρητες οσμές όλο και θα πληθαίνουν, μέχρι που να μας πνίξουν…».
Α.Π.
Σκουπίδια, κοινωνία, Δήμος
Δείτε επίσης.
Volley League: Δοκιμασία στη Νέα Σμύρνη για την Καλαμάτα ‘80
Επίσκεψη αγάπης της Καλαμάτα Basket στο 1ο Ειδικό Σχολείο Καλαμάτας – Δώρισε έναν εκτυπωτή
Θεσσαλονίκη: Eξάρθρωση εγκληματικής οργάνωσης – Απάτη εκατομμυρίων μέσω ΜΚΟ
Στα μέσα Νοεμβρίου η έναρξη μαθημάτων της Ενισχυτικής Διδασκαλίας
Μονόδρομος η νίκη για Πανθουριακό με Αστέρα Βλαχιώτη – Για αποτέλεσμα στον Ερμή Κιβερίου ο Τέλος Άγρας -Ο Μιλτιάδης υποδέχεται τον Παναργειακό
Έξυπνες πόλεις: Πώς θα είναι η Ελλάδα του αύριο
Πριν 94 χρόνια
Θέλετε να μαζεύουμε τις ελιές ή να τις παρατήσουμε;
Τοπικά 01.11.2026, 13:22
Πέθανε ο Άρης Σταθόπουλος
Τοπικά 31.10.2026, 21:00
Δεν κλείνει η ΔΟΥ Καλαμάτας – Παραμένουν υπηρεσίες και προσωπικό
Τοπικά 31.10.2026, 20:30
Ο καιρός αύριο Κυριακή στην Καλαμάτα
Φόρτωση…





