Μπορεί από τη Δημοτική Αρχή Καλαμάτας να έχουν γίνει διάφορες προσπάθειες για τη μετακίνηση με ποδήλατο στην πόλη, όμως μάλλον αυτές έχουν σταματήσει εδώ και καιρό.
Ο ποδηλατόδρομος έχει αφεθεί στην τύχη του, στις διαβάσεις που θεωρητικά προτεραιότητα έχουν τα ποδήλατα δεν υπάρχει ικανή σήμανση, ώστε να το καταλαβαίνουν οι οδηγοί και, κυρίως, στο Δήμο δε νοιάζονται να κάνουν εύκολη τη ζωή των ποδηλατών στο κέντρο της πόλης.
Η πόλη έχει έλλειψη θέσεων παρκαρίσματος, γι’ αυτό άλλωστε τα δέντρα έχουν καταντήσει κολώνες για ποδήλατα.
Ενδεικτικά, πέρα από την πλατεία, αυτή τη φορά παραθέτουμε φωτογραφία από το προαύλιο σχολικού συγκροτήματος στη Βασ. Γεωργίου: οι μαθητές φτάνουν μεν με ποδήλατο στο σχολείο, κάτι που προφανώς είναι το ζητούμενο, αλλά μετά δεν έχουν ανάλογο χώρο για να το κλειδώσουν.
Π.Μπ.
Θέλουμε ποδήλατα στην Καλαμάτα, αλλά ο δήμος δε βοηθά για αυτό
Δείτε επίσης.
Volley League: Δοκιμασία στη Νέα Σμύρνη για την Καλαμάτα ‘80
Επίσκεψη αγάπης της Καλαμάτα Basket στο 1ο Ειδικό Σχολείο Καλαμάτας – Δώρισε έναν εκτυπωτή
Θεσσαλονίκη: Eξάρθρωση εγκληματικής οργάνωσης – Απάτη εκατομμυρίων μέσω ΜΚΟ
Στα μέσα Νοεμβρίου η έναρξη μαθημάτων της Ενισχυτικής Διδασκαλίας
Μονόδρομος η νίκη για Πανθουριακό με Αστέρα Βλαχιώτη – Για αποτέλεσμα στον Ερμή Κιβερίου ο Τέλος Άγρας -Ο Μιλτιάδης υποδέχεται τον Παναργειακό
Έξυπνες πόλεις: Πώς θα είναι η Ελλάδα του αύριο
Πριν 94 χρόνια
Θέλετε να μαζεύουμε τις ελιές ή να τις παρατήσουμε;
Τοπικά 01.11.2026, 13:22
Πέθανε ο Άρης Σταθόπουλος
Τοπικά 31.10.2026, 21:00
Δεν κλείνει η ΔΟΥ Καλαμάτας – Παραμένουν υπηρεσίες και προσωπικό
Τοπικά 31.10.2026, 20:30
Ο καιρός αύριο Κυριακή στην Καλαμάτα
Φόρτωση…





