Λίγα μέτρα από την κεντρική πλατεία της Καλαμάτας πραγματοποιήθηκε χθες η εκδήλωση μνήμης για τους νεκρούς των σεισμών του 1986. Μια εκδήλωση που λίγοι αντιλήφθηκαν, ενώ ακόμα λιγότεροι παρευρεύθησαν. Γι’ αυτό, βέβαια, ευθύνη φέρουν και οι φορείς. Η εκδήλωση ήταν τόσο αθόρυβη που ούτε καν την κυκλοφορία σταμάτησαν, ενώ αρκετοί μας ρώτησαν τι μνημείο είναι αυτό. 
Μήπως θα έπρεπε να δοθεί περισσότερη έμφαση σε αυτή την ημέρα; 
Π.Μπ. 

 Υ.Γ.: Οι νεκροί συμπολίτες μας έχουν ονοματεπώνυμο και, ευτυχώς για την πόλη, δεν ήταν πολλοί, τόσο δύσκολο ήταν να διαβαστούν τα ονόματά τους; Δε θα έπρεπε, επίσης, να προσκληθούν οι συγγενείς τους; 
Η τελευταία επισήμανση έγινε από μια γυναίκα που ζει στην Αθήνα και στη μοιραία πολυκατοικία της Αριστείδου έχασε τα δύο παιδιά της, καθώς και τον άντρα της. 

Απόλαυση
Απόλαυση

Τα πιο σχετικά.