Τα επίσημα αποτελέσματα των εκλογών στον Ιατρικό Σύλλογο Μεσσηνίας


Ανακοινώθηκαν χθες από τον Ιατρικό Σύλλογο Μεσσηνίας τα επίσημα αποτελέσματα των αρχαιρεσιών που πραγματοποιήθηκαν την προηγούμενη Κυριακή για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου, των εκπροσώπων στον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο, την Ελεγκτική Επιτροπή και το Πειθαρχικό Συμβούλιο. Σύμφωνα με αυτά, 301 ήταν οι εγγεγραμμένοι με δικαίωμα ψήφου. Ψήφισαν οι 240 και στην κάλπη βρέθηκαν 5 άκυρα και 9 λευκά ψηφοδέλτια.
Για το Δ.Σ. από την «Ιατρική Ενότητα» εκλέγονται 8 σύμβουλοι και συγκεκριμένα οι: Μιχ. Μιχαήλ (106 ψήφους), Ι Μπουρής (88), Γ. Πανομήτρος (81), Δημ. Τζωρτζίνης (77), Παν. Γιαννόπουλος (52), Χρυσούλα Γεωργακαράκου-Τσιλιβαράκη (51), Νικ. Γκιούλος (50) και Ηλίας Μανδηλάρης (48).
Από την «Ιατρική Δράση» 2 σύμβουλοι και συγκεκριμένα οι Ευθ. Βλάσσης (26 ψήφους) και Ι. Μούντανος (21) και από την «Ανεξάρτητη Ιατρική Κίνηση» ο Χαρ. Καρακύκλας με 21 ψήφους.
Για τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο εκλέγονται 5 μέλη από την «Ιατρική Ενότητα» και συγκεκριμένα οι Δημ. Νικολόπουλος (107 ψήφους), Δημ. Τζωρτζίνης (86), Ηλίας Μαυρέας (58), Δημ. Σωφρονάς (55) και Ηλίας-Νεκτάριος Τσίχλης (53 ψήφοι), καθώς και ο Χαρ. Καρακύκλας με 25 ψήφους από την «Ανεξάρτητη Ιατρική Κίνηση».
Για την Ελεγκτική Επιτροπή εκλέγονται από την «Ιατρική Ενότητα» 2 μέλη ως τακτικά και συγκεκριμένα οι Ι. Αδαμόπουλος (58 ψήφοι) και Δημ. Γκότσης (61), από την «Ιατρική Δράση» ο Σωκρ. Μακρέας με 60 ψήφους και ως αναπληρωματικά μέλη οι Κων. Μανδηλάρης (59 ψήφοι) και Γ. Πετράκος (45 ψήφοι).
Για το Πειθαρχικό Συμβούλιο από την «Ιατρική Ενότητα» εκλέγονται ο πρόεδρος, ο αντιπρόεδρος και 6 τακτικά μέλη, καθώς και το αναπληρωματικό μέλος. Έτσι, η νέα σύνθεση του Πειθαρχικού Συμβουλίου έχει ως εξής: πρόεδρος Αντ. Γκάργκουλας, αντιπρόεδρος Παν. Πετρόπουλος, τακτικά μέλη Αικατερίνη Γεωργούντζου (98 ψήφοι), Γ. Μπριστογιάννης (98), Βάιος Κατσαρός (69), Παν. Κατσαφάδος (60), Σπ. Παυλάκης (55), Ασημένια Νταγκλή (53), αναπληρωματικό μέλος Ελένη Γιαννοπούλου-Χρόνη (15).