Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε στην Εγνατία Οδό το πρωί της Κυριακής, στο ρεύμα από τη Βέροια προς τη Θεσσαλονίκη, όταν νταλίκα έπεσε πάνω σε δεκάδες αυτοκίνητα, με τραγικό απολογισμό πέντε νεκρούς και 23 τραυματίες.
Η καραμπόλα έγινε στο ύψος του χωριού Μέση, στον κόμβο ανάμεσα από Βέροια και Κουλούρα, όπου αρκετά ΙΧ αυτοκίνητα ήταν ακινητοποιημένα, λόγω έργων που γίνονται στο σημείο από την Εγνατία Οδό. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι τουλάχιστον τρία άτομα έχασαν τη ζωή τους, ενώ δεκάδες τραυματίστηκαν, σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ.
Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία η νταλίκα προσέκρουσε επάνω στα περίπου 40 αυτοκίνητα. Επί τόπου έσπευσαν οχήματα της αστυνομίας και της πυροσβεστικής, ενώ αναμένονται ανακοινώσεις για τυχόν τραυματίες.
iefimerida.gr
Ο οδηγός της νταλίκας που προκάλεσε την τεράστια αυτή καραμπόλα προσπάθησε να εξαφανιστεί αφού πρώτα πήρε από το όχημα τα χαρτιά του, τελικά όμως έπεσε στα χέρια της αστυνομίας σύμφωνα με τον Αντ1.