Όσο υπάρχουν ελπίδες υποχρεούται να διεκδικεί τις νίκες


 

Επιμέλεια: Παναγιώτης Χλάπας 

 

OVER ΣΤΟ ΚΕΡΚΥΡΑ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 1,75

Πανηγυρίζοντας το 40ό πρωτάθλημα της ιστορίας του και σαφώς το πιο γρήγορο τα τελευταία 20 χρόνια, ο Ολυμπιακός είναι σαφώς στον έβδομο ουρανό…

Τώρα, στην αναμέτρηση με την Κέρκυρα, οι «ερυθρόλευκοι» πρωταθλητές δεν πρόκειται να χαριστούν… Η ανεβασμένη ψυχολογία ευνοεί το σενάριο ενός αγώνα πλούσιου σε γκολ και θέαμα.

OVER του 1,75 παρακαλώ!

 

ΑΣΟΣ ΣΤΟ «ΟΛΙΜΠΙΚΟ» 1,45 ΚΑΙ 4-6 GOAL 2,30

Η Ρόμα έχει εξελιχθεί σε ομάδα – ορισμός του OVER και του goal/goal, οπότε δεν υπάρχει λόγος να ψαχτούμε περαιτέρω για κάτι άλλο… OVER και 4-6 goal.

 

OVER σε…

ΤΟΤΕΝΑΜ – ΦΟΥΛΑΜ

ΡΟΜΑ – ΠΑΡΜΑ

ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ – ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ

 

ΑΣΟΣ ΣΤΗΝ «ΤΟΥΜΠΑ» 2,15

Σχεδόν ισορροπημένο παιχνίδι ανάμεσα σε δύο ομάδες της ίδιας δυναμικής. Ελαφρύ προβάδισμα στον ΠΑΟΚ, με τον άσο να αποκτά νόημα στην απόδοση του 2,15.

 

OVER ΣΤΟ 1,50 ΓΙΑ ΜΙΛΑΝ – ΠΑΛΕΡΜΟ

Λαμβάνοντας υπ’ όψιν την ευχέρεια που διαθέτουν και οι δύο ομάδες στο σκοράρισμα, θα περιοριστώ στο OVER και στο 4-6 goal. Το ματσάκι φαντάζει πολύ ανοιχτό… Πολύ μικρός ο άσος για να ασχοληθούμε. Το OVER φαντάζει λογικό…

 

ΛΟΝΔΡΕΖΙΚΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΣΤΟ ΓΟΥΑΪΤ ΧΑΡΤ ΛΕΪΝ

 

ΤΟΤΕΝΑΜ – ΦΟΥΛΑΜ 4-6 GOAL 2,30

Αναμέτρηση σαν της Τότεναμ με τη Φούλαμ… μυρίζει αρκετά γκολ. Κυρίως όταν η Τότεναμ είναι σε (super) φόρμα. Βγάζει μάτι το OVER 3,5 (4-6 goal) με απόδοση 2,30. Για μερικούς το OVER 1,45 είναι σαφώς «μπετόν αρμέ» για στάνταρ. Όπως και να ’χει, αναμένουμε ένα ξέσπασμα από την Τότεναμ, το οποίο θα βγάλει αρκετά γκολ… 4-6 goal στο 2,30.