Τα κορίτσια της Κυπαρισσίας πρωταθλήτριες Μεσσηνίας στο βόλεϊ λυκείων (φωτογραφίες)


 

Επιμέλεια: Παναγιώτης Χλάπας

 

ΜΕΓΑΛΟ OVER ΣΤΟ «ΣΕΝΤ ΜΕΡΙΣ»

 

ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ – ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ 1,50

 

Στο «Σεντ Μέρις» η Σαουθάμπτον υποδέχεται τη Λίβερπουλ. Ματσάκι που φαντάζει πολύ ανοιχτό… με παραγωγικές επιθέσεις και στις δύο ομάδες… Δεν υπάρχει λόγος να ασχοληθούμε με τίποτε άλλο πέρα από το εύκολο OVER του 1,50. Για μερικούς προσφέρεται και ως «στάντερ».

 

OVER 1,55 ΚΑΙ ΜΕ ΡΙΣΚΟ ΤΟ ΔΙΠΛΟ 2,05 ΣΤΟ «ΛΙΜΠΕΡΤΙ»

 

Ματσάρα στο Σουόνσι – Άρσεναλ. Χωρίς άγχος θα παραταχθεί η Σουόνσι και βαθμολογικά αδιάφορη. Από την άλλη, η Άρσεναλ έρχεται από μεγάλο παιχνίδι με την Μπάγερν. Όλα τα σημεία ανοιχτά. Προσωπικά, πιστεύω ότι με το ρυθμό που θα πάρει το ματς είναι πολύ πιθανό να δούμε γκολ από τα αποδυτήρια…

Επιλέγουμε OVER – G/G και 4-6 GOAL με λίγο ρίσκο!!! Πάμε παρακάτω!!

 

ΛΟΝΔΡΕΖΙΚΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΣΤΟ ΓΟΥΑΪΤ ΧΑΡΤ ΛΕΪΝ

 

ΤΟΤΕΝΑΜ – ΦΟΥΛΑΜ 4-6 GOAL 2,30

 

Αναμέτρηση σαν της Τότεναμ με τη Φούλαμ… μυρίζει αρκετά γκολ. Κυρίως όταν η Τότεναμ είναι σε (super) φόρμα. Βγάζει μάτι το OVER 3,5 (4-6 goal) με απόδοση 2,30. Για μερικούς το OVER 1,45 είναι σαφώς «μπετόν αρμέ» για στάνταρ. Όπως και να ’χει, αναμένουμε ένα ξέσπασμα από την Τότεναμ, το οποίο θα βγάλει αρκετά γκολ… 4-6 goal στο 2,30.

 

ΔΙΠΛΟ ΓΙΑ ΤΟ (ΤΡΑΙΝΟ) ΤΗΣ ΜΠΑΓΕΡΝ ΣΤΟ 1,60

Επιτέλους, να και μια φορά που βλέπουμε το «διπλό» της Μπάγερν να έχει κάποια αξία στο 1,60. Ευκαιρία το καλό διπλό, που προσωπικά θα τιμήσω δεόντως. Παίζει δυνατά και το OVERάκι του 1,55

 

OVER σε…

ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ – ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

ΜΠΛΑΚΠΟΥΛ – ΠΙΤΕΡΜΠΟΡΟ

ΜΠΑΣΤΙΑ – ΛΥΩΝ

ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ – ΜΠΑΓΕΡΝ

 

-Η Λεβερκούζεν έχει σκοράρει στα 20 από τα 21 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της.

 

Τότεναμ – τραίνο η Λονδρέζα

Δύο λονδρέζικα ντέρμπι έχει το μενού της 30ής αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ, το Τότεναμ – Φούλαμ και το Τσέλσι – Γουέστ Χαμ. Στο φετινό πρωτάθλημα 6 είναι οι ομάδες του Λονδίνου: Τότεναμ, Άρσεναλ, Τσέλσι, Γουέστ Χαμ, ΚΠΡ και Φούλαμ. Η ομάδα που έχει ανταπεξέλθει καλύτερα στα λονδρέζικα ντέρμπι ως τώρα είναι η Τότεναμ, που μετράει 5 νίκες, 1 ισοπαλία και 2 ήττες, ενώ χειρότερη είναι η Φούλαμ, με μόλις 1 νίκη, 2 ισοπαλίες και 3 ήττες. Η Γουέστ Χαμ αύριο κόντρα στην Τσέλσι θα δώσει το τελευταίο για φέτος, με απολογισμό ως τώρα 3 νίκες, 1 ισοπαλία και 5 ήττες.