Εκκωφαντική σιωπή…


 

Πέρασαν φανταστικά στο μασκέ πάρτι του τμήματος στίβου του Μεσσηνιακού, τις λεπτομέρειες του οποίου μεταφέρουν με το παρακάτω δελτίο Τύπου οι υπεύθυνοι:

Ολοκληρώθηκε το βράδυ της Κυριακής η εορταστική αποκριάτικη εκδήλωση του Τμήματος Στίβου του Μεσσηνιακού στο Ξενοδοχείο Elite. Στο πλαίσιο των παράπλευρων δραστηριοτήτων που διενεργούνται σε συστηματική βάση από την ομάδα εργασίας του Τμήματος, περισσότεροι από 300 προσκεκλημένοι, αθλητές και γονείς, ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα των ανθρώπων του Μεσσηνιακού. Όλοι οι παρευρισκόμενοι απόλαυσαν ένα ευχάριστο πρόγραμμα το οποίο διήρκεσε κάτι περισσότερο από 3 ώρες.

Η πίστα του χορού δεν άδειασε καμία στιγμή από τους θαμώνες όλων των ηλικιών, οι οποίοι επιδόθηκαν σε ένα άτυπο διαγωνισμό της πιο πρωτότυπης μεταμφίεσης. Άραβες, Μέγας Ναπολέων, νίντζα, Ζορρό, Ρομπέν των δασών, ινδιάνοι και πολλοί άλλοι συναγωνίστηκαν σε κέφι και ζωντάνια δημιουργώντας μια ενθουσιώδη ατμόσφαιρα. Ο χώρος που φιλοξένησε την εκδήλωση ήταν όπως πάντα άρτια οργανωμένος ως αποτέλεσμα των ενεργειών του ανθρώπινου δυναμικού του Elite Resort. Είναι κοινή παραδοχή ότι εγκαταστάσεις όπως το συνεδριακό κέντρο του ξενοδοχείου ανταποκρίνονται άμεσα και ποιοτικά στην μαζικότητα των εκδηλώσεων που διοργανώνει πλέον το Τμήμα Στίβου του Μεσσηνιακού.

Ένα εξαιρετικά αξιόλογο δώρο κληρώθηκε στο πλαίσιο της γιορτής, το οποίο αποτελεί μια ευγενική προσφορά του ταξιδιωτικού οδηγού web-greece.gr και του e-magazine likekalamata.gr, του νέου περιοδικό της πόλης. Επρόκειτο για ένα ταξίδι στη Στούπα Μεσσηνίας, στο Hotel Apartments Kleopatra. Η νικήτρια της κλήρωσης κυρία Σωτηρία Ριζάκου παρέλαβε το δώρο από το νέο μέλος της διοίκησης του Μεσσηνιακού κ. Δημήτρη Δημόπουλο η οποία θα έχει την ευκαιρία να περάσει χαλαρωτικό διήμερο σε ένα ξενοδοχείο που παρέχει πρόσθετες υπηρεσίες (υδρομασάζ κλπ). Επιπρόσθετα, κράτηση στο κατάστημα καφέ Αίνιγμα στη Μάνη, αποτελεί μέρος του δώρου για την κυρία Ριζάκου, το οποίο είναι επίσης προσφερόμενο από τους παραπάνω αναφερθέντες.

Ο συντονιστής της εκδήλωσης Πέτρος Παπαδόπουλος εξέφρασε την ικανοποίηση του για τον αποκριάτικο χορό και πλέον βρίσκεται σε διαδικασία διερεύνησης νέων επιλογών μελλοντικών δράσεων. Ο Δημήτρης Πουλόπουλος αναφέρθηκε στον πολλαπλό ρόλο του Τμήματος το οποίο εκτός της αθλητικής δράσης παρέχει στους αθλητές ευκαιρίες κοινωνικής συναναστροφής και αναψυχής. Ο Δημήτρης Δημόπουλος υποδέχθηκε τους εκλεκτούς καλεσμένους «ανοίγοντας» ουσιαστικά την εκδήλωση με καλωσόρισμα και ευχές. Η αποκριάτικη εκδήλωση «αγκαλιάστηκε» και από την ακαδημία ποδοσφαίρου του Απόλλωνα Καλαμάτας (όπως επίσης και από το Τμήμα Βόλευ του Μεσσηνιακού), μέλη της οποίας προσήλθαν στο συνεδριακό χώρο υπό τη συνοδεία του προπονητή Τζίμη Αναστασόπουλου.