Η Οπρα στο Χάρβαρντ


Την πρώτη θέση κατέκτησε η Εθνική ομάδα στο τένις με αμαξίδιο  στα προκριματικά του Παγκοσμίου πρωταθλήματος στην Αττάλεια.

Στο σημερινό τελικό ο Καλαματιανός πρωταθλητής Γιώργος Λαζαρίδης και ο συμπαίκτης του Στέφανος Διαμαντής πέτυχαν δύο νίκες στα μονά απέναντι στην ομάδα του Ισραήλ  και χάρισαν στην Εθνική  μας ομάδα την πρώτη θέση και την πρόκριση στα τελικά του Παγκοσμίου πρωταθλήματος που θα γίνει στην Αττάλλεια και αυτό στα τέλη Μαΐου.

Αυτή την ώρα βρίσκεται σε εξέλιξη ο τελικός στο διπλό και οι Έλληνες παίκτες έχουν πάρει ήδη το πρώτο σετ, ενώ το αποτέλεσμά του δεν παίζει ρόλο στην τελική κατάταξη καθώς η Ελληνική ομάδα πήρε τις δύο νίκες στα μονά.

Ο Γιώργος Λαζαρίδης μίλησε στο «Θ» πριν λίγα λεπτά και δήλωσε πολύ ευχαριστημένος τόσο με την δική του παρουσία όσο και της υπόλοιπης ομάδας για την επιτυχία τους να κατακτήσουν την πρώτη θέση ανάμεσα σε 10 χώρες, ενώ πέρυσι στο ίδιο τουρνουά είχαν κατακτήσει την 3η θέση.

Οι  Έλληνες αθλητές θα παραμείνουν στην Αττάλλεια ενόψει του τουρνουά που ξεκινά σε λίγες μέρες εκεί και μαζί ξεκινούν την προετοιμασία για τo Παγκόσμιο πρωτάθλημα για να εμφανιστούν όσο το δυνατόν καλύτεροι.