Οι προτάσεις του “Θάρρους” στο στοίχημα


 

Η επίσημη τελετή έναρξης του 5ου Συνεδρίου Υγείας Μεσσηνίας πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ στο συνεδριακό κέντρο του ξενοδοχείου Εlite στην Καλαμάτα.

Το καλωσόρισμα έγινε από τον πρόεδρο του Συνεδρίου, καθηγητή Εντατικολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών, Γιώργο Μπαλτόπουλο, ενώ ακολούθησαν χαιρετισμοί από την πρόεδρο της Οργανωτικής Επιτροπής Κατερίνα Λαμπροπούλου, τον πρόεδρο της Ιατρικής Εταιρείας Μεσσηνίας Αναστάσιο Πουλόπουλο, τον πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Μιχάλη Μιχαήλ, την πρόεδρο του Τμήματος Νοσηλευτικής Σπάρτης του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου Μαρία Τσιρώνη, τον εκπρόσωπο της Περιφέρειας Πελοποννήσου Βασίλη Διαμαντόπουλο και τον αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας Παναγιώτη Αλευρά, ο οποίος κήρυξε και την έναρξη των εργασιών του συνεδρίου που ολοκληρώνεται σήμερα το βράδυ.

Κατά τη διάρκεια της χθεσινής εκδήλωσης τιμήθηκε ο Μεσσήνιος πρώην πρύτανης του Πανεπιστημίου Αθηνών και πρωτεργάτης στην ίδρυση του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου καθηγητής Κωνσταντίνος Δημόπουλος, για την προσφορά του στην υγεία και την παιδεία.

Βασικός ομιλητής της βραδιάς ήταν ο αν. καθηγητής Ψυχιατρικής του Πανεπιστημίου Αθηνών, Γιώργος Αλεβιζόπουλος, με καταγωγή από την Καζάρμα Πυλίας, ο οποίος ανέπτυξε το θέμα «Η επίδραση της οικονομικής κρίσης στην ψυχική υγεία».

Περισσότερα από την ενδιαφέρουσα ομιλία του, σε σχετικό ρεπορτάζ στο αυριανό φύλλο του «Θ».

Μ.Ν.