Δήμος Τριφυλίας: Έκλεισε το “deal” Λεβεντάκη – Μπακούρου για αντιδημαρχία

Δήμος Τριφυλίας: Έκλεισε το “deal” Λεβεντάκη –  Μπακούρου για αντιδημαρχία

Δυσφορία σε ΚΙΝ.ΑΛ. και ΣΥΡΙΖΑ αλλά και Παναγιωτοπούλου – Ανδρινόπουλο

Αντιδήμαρχος του Λεβεντάκη, εκτός πια συγκλονιστικού απροόπτου, πρόκειται να αναλάβει – έπειτα από δημοσίευση απόφασης δημάρχου για ορισμό του στη Δι@υγεια – ο υποψήφιος δήμαρχος Τριφυλίας, με την επίσημη στήριξη ΣΥΡΙΖΑ & ΚΙΝ.ΑΛ, Σωτήρης Μπακούρος. Na σημειωθεί πως στις εκλογές από την ψήφο των Τριφύλιων δημοτών ήρθε – με το συνδυασμό του – έβδομος σε εκλογική δύναμη εκ των οκτώ υποψήφιων συνδυασμών!

Ο δήμαρχος Τριφυλίας, Γιώργος Λεβεντάκης, μπορεί να πήγε το Σάββατο το βράδυ, για λίγο έστω, στην εκδήλωση της ΝΟΔΕ Ν.Δ. Μεσσηνίας, ωστόσο από τις προηγούμενες μέρες, αλλά και το πρωί της Κυριακής, ανήμερα της Υπαπαντής, «έψηνε» τον εκλεκτό ΣΥΡΙΖΑ & ΚΙΝ.ΑΛ. στο Δήμο, Σωτήρη Μπακούρο, για να τον κάνει αντιδήμαρχο. Τελικά, χθες το πρωί οριστικοποιήθηκε το “deal”, ύστερα από βόλτα των δύο ανδρών με το αμάξι του δημάρχου!

Προφανώς θα συνεκτιμήθηκαν από τον κ. Λεβεντάκη οι δύο σύμβουλοι (ο ίδιος ο κ. Μπακούρος και η Μαρία Παναγοπούλου) που διαθέτει ο συνδυασμός του στο Δ.Σ. Τριφυλίας ως ψήφοι για να «πιαστεί» το «14», δηλαδή η πλειοψηφία στο Σώμα, όμως κανείς δεν εγγυάται ότι τα νούμερα φτάνουν στον αριθμό «14», ακόμα και μετά το “deal”.

Στην Τριφυλία, πάντως, ήδη από τις προηγούμενες μέρες εκδηλώνεται έντονη δυσφορία και αντίδραση στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και του ΚΙΝ.ΑΛ. για τη συμφωνία συμπόρευσης του κ. Μπακούρου με τον κ. Λεβεντάκη. Την αντίθεσή τους αυτή την έχουν εκφράσει και στον ίδιο τον κ. Μπακούρο, αλλά την εκφράζουν και δημόσια σε συζητήσεις τους. «Μουρμούρες», ωστόσο, υπάρχουν και από τους δύο συνδυασμούς, Χάιδως Παναγιωτοπούλου και Στάθη Ανδρινόπουλου, που ήδη από το Σεπτέμβρη συνεργάζονται με τον κ. Λεβεντάκη.

Του Ηλία Γιαννόπουλου