Εργασίες στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Κυπαρισσίας

Εργασίες στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Κυπαρισσίας

Εργασίες στον προαύλιο χώρο και στις τουαλέτες του 2ου Δημοτικού Σχολείου Κυπαρισσίας πραγματοποιήθηκαν έπειτα από σχετικό έγγραφο αίτημα του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων στις 17 Φεβρουαρίου προς τη Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Τριφυλίας.

Όπως ανακοινώθηκε χθες το μεσημέρι στο facebook του συνδυασμού του δημάρχου Τριφυλίας: «Πραγματοποιήθηκαν παρεμβάσεις στον προαύλιο χώρο του σχολείου, καθώς και εργασίες αποκατάστασης στις τουαλέτες αυτού. Η δαπάνη καλύφθηκε, προσωπικά και εξ ολοκλήρου, από το δήμαρχο Τριφυλίας, Γεώργιο Λεβεντάκη».

Σημειώνεται πως από το Φεβρουάριο μέλη του νέου Δ.Σ. του Συλλόγου είχαν γι’ αυτό το θέμα συνομιλίες με το δήμαρχο Τριφυλίας, τον αρμόδιο αντιδήμαρχο, τον πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής. Μάλιστα, έγινε αυτοψία μηχανικού του Δήμου, διαπιστώνοντας και καταγράφοντας προβλήματα και «σοβαρές ζημιές στο σχολικό συγκρότημα του 2ου Δημοτικού Σχολείου Κυπαρισσίας, πολλές από τις οποίες χρήζουν άμεσης αποκατάστασης, προκειμένου τα παιδιά μας να διαβιούν σε ένα ασφαλές και υγιεινό σχολικό περιβάλλον», όπως αναφέρεται στο από 17 Φεβρουαρίου έγγραφο του Συλλόγου προς τη Σχολική Επιτροπή με κοινοποίηση στο Σύλλογο Διδασκόντων, στο οποίο και αναγράφονται οι κυριότερες ζημιές – φθορές που εντόπισαν και χρήζουν άμεσης αποκατάστασης.