Από το Λιμενάρι και φέτος το πρώτο υπαίθριο καρπούζι Τριφυλίας στην αγορά!

ΚΑΡΠΟΥΖΙ

Το πρώτο υπαίθριο καρπούζι Τριφυλίας κόπηκε σήμερα στο Λιμενάρι Φιλιατρών, από την εταιρεία των παραγωγών, αδελφών Σπύρου και Γιώργου Μιχαλακόπουλου και Αντώνη Θεοδωρόπουλου, και φορτωνόταν σε κοντέινερς της εταιρίας που συνεργάζονται “Kokolios Fruits”για την εγχώρια αγορά!

Το φημισμένο και ξακουστό για την ποιότητα, τη γεύση του και τις θρεπτικές του ιδιότητες υπαίθριο καρπούζι Τριφυλίας άρχισε από το ταξίδι του, για μια ακόμα χρονιά, ώστε να κατακτήσει τις αγορές κερδίζοντας ολοένα και περισσότερο την εμπιστοσύνη των καταναλωτών!

Τα πρώτα κοντέινερς από το Λιμενάρι έφυγαν για τη Λαχαναγορά Αθήνας. Η συγκομιδή ξεκίνησε και η παραγωγή είναι αρκετά καλή με ποιότητα εξαιρετική, γεύση λαχταριστή και καλή απόδοση!

Η.Γ.