Σε θερμοκήπια καλλιεργούσε 27 χασισόδεντρα ένας 37χρονος στην Καλαμάτα

Σε θερμοκήπια καλλιεργούσε 27 χασισόδεντρα ένας 37χρονος στην Καλαμάτα

Δύο θερμοκήπια με 27 χασισόδενδρα καλλιεργούσε ένα 37χρονος σε περιοχή του Μπουρνιά στην Καλαμάτα, ενώ στο σπίτι του βρέθηκε και μισό κιλό χασίς, το οποίο φαινόταν να είχε καλλιεργήσει πρόσφατα.  

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, έπειτα από πληροφορίες που είχαν, πραγματοποίησαν έρευνα στο σπίτι, την αποθήκη και τον περιβάλλοντα χώρο.

Πίσω από το σπίτι βρήκαν να καλλιεργεί, σε δύο αυτοσχέδια θερμοκήπια, 27 δενδρύλλια κάνναβης, ύψους ακόμα και έως 2 μέτρων, τα οποία κατασχέθηκαν. Κάποια φυτά είχαν καλλιεργηθεί σε γλάστρες και άλλα στο έδαφος. Επίσης, στα θερμοκήπια βρέθηκαν 360 γραμμάρια σε φούντα, τα οποία είχε θέσει για ξήρανση.

Η έρευνα συνεχίσθηκε στο σπίτι και την αποθήκη, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο ανισοβαρείς ποσότητες κάνναβης, καθώς και ένα θερμόμετρο – ρολόι, το οποίο χρησιμοποιούσε για τη μέτρηση της θερμοκρασίας των θερμοκηπίων. Συνολικά οι ποσότητες κάνναβης που κατασχέθηκαν είναι βάρους 505 γραμμαρίων. Ο 37χρονος έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις Αρχές για υποθέσεις ναρκωτικών.

Σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για ναρκωτικά και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο διενεργούνται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας.

Β.Β.