Συνελήφθησαν με 50 δόσεις ηρωίνης

Συνελήφθησαν με 50 δόσεις ηρωίνης

Με 29 συλλήψεις ολοκληρώθηκε στη Μεσσηνία αυτή την εβδομάδα η αστυνομική επιχείρηση που πραγματοποιείται ανά τακτά χρονικά διαστήματα και στους 5 νομούς της Περιφέρειας.
Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης σε όλη την Περιφέρεια έγιναν έλεγχοι σε 826 άτομα, εκ των οποίων τα 586 ήταν Έλληνες και τα 240 αλλοδαποί, καθώς και σε 665 οχήματα. Επιπλέον, προσήχθησαν 123 άτομα, από τα οποία 63 ήταν Έλληνες και 60 αλλοδαποί, ενώ συνελήφθησαν 82 άτομα. Επίσης, βεβαιώθηκαν 276 παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, μία παράβαση του Υγειονομικού Κανονισμού και μία παράβαση για διατάραξη κοινής ησυχίας.
 
Μεσσηνία συλλήψεις
Στη Μεσσηνία συνελήφθησαν 29 άτομα και αναλυτικά:
-Τρεις Έλληνες  για ναρκωτικά. Ειδικότερα στην περιοχή Αγαλιανή Τριφυλίας συνελήφθη ένας 70χρονος για καλλιέργεια χασίς. Σε έρευνα που έκαναν αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας βρήκαν να καλλιεργεί σε αγρόκτημά 6 φυτά κάνναβης μέσα σε γλάστρες, ύψους από 5 έως 10 εκατοστά. Επίσης, αστυνομικοί της ΟΠΚΕ συνέλαβαν το βράδυ της Πέμπτης στον Άγιο Φλώρο  έναν 37χρονο και έναν 39χρονο από τη Λακωνία, καθώς κατείχαν τρεις ανισοβαρείς ποσότητες ηρωίνης, συνολικού βάρους 5 γρ.
-Τέσσερις Έλληνες για κλοπή ηλεκτρικής ενέργειας
-Δύο Έλληνες για καταδικαστικά έγγραφα
-Ένας αλλοδαπός για παράνομο υπαίθριο εμπόριο
-Τέσσερις Έλληνες και ένας αλλοδαπός για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας
-Δεκατέσσερις αλλοδαποί οι οποίοι διέμεναν παράνομα στη χώρα και σε βάρος τους θα κινηθεί η διοικητική διαδικασία επιστροφής.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους αρμόδιους κατά τόπο Εισαγγελείς. Οι δράσεις είναι στοχευμένες και αποσκοπούν τόσο στην πρόληψη και την καταστολή της εγκληματικότητας όσο και στην εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών, ενώ θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση και ενδιαφέρον σε όλες τις περιοχές της Περιφέρειας Πελοποννήσου.
 
 
Της Βίκυς Βετουλάκη