Ζήτα έκτακτη σύγκληση του Δ.Σ. της «Φάρις» για το σαϊτοπόλεμο ο Μιχάλης Αντωνόπουλος

Ζήτα έκτακτη σύγκληση του Δ.Σ. της «Φάρις» για το σαϊτοπόλεμο ο Μιχάλης Αντωνόπουλος

Έκτακτη σύγκληση του Διοικητικού Συμβουλίου της «Φάρις» για το σαϊτοπόλεμο ζητά ο κ. Μιχάλης Αντωνόπουλος.
Όπως αναφέρει: «Κύριε πρόεδρε, αιτούμεθα την έκτακτη σύγκληση του Διοικητικού Συμβουλίου της “Φάρις” λόγω των τραγικών συμβάντων που προέκυψαν από τη διοργάνωση του σαϊτοπόλεμου.
Η Κοινωφελής Επιχείρηση της οποίας είμαστε μέλη θα πρέπει άμεσα να ενημερώσει το σύνολο του Διοικητικού Συμβουλίου σε έκτακτη συνεδρίαση. Αφενός υπάρχουν ζητήματα που θα πρέπει να γνωρίζουμε, επειδή έχουν δημιουργηθεί πολύ σοβαρά ερωτήματα, που πληροφορούμαστε δυστυχώς μέσω του Τύπου και οφείλατε να μας έχετε ενημερώσει, και αφετέρου μέχρι σήμερα δεν έχουμε εκδώσει ανακοίνωση συμπαράστασης και συλλυπητηρίων στην οικογένεια και στους οικείους του εκλιπόντος στο τραγικό δυστύχημα που έλαβε χώρα κατά τη διοργάνωση του εθίμου.
Σας παρακαλώ να προβείτε άμεσα στις απαραίτητες ενέργειες που ορίζονται και από το καταστατικό λειτουργίας της επιχείρησης και λόγω της σοβαρότητας του θέματος αιτούμεθα όπως είναι παρών στη συνεδρίαση ο κύριος δήμαρχος και ο νομικός σύμβουλος της “Φάρις” ή του Δήμου».