Pre-League: Δυναμική εκκίνηση σε όλα τα μέτωπα η Καλαμάτα ‘80

Pre-League: Δυναμική εκκίνηση σε όλα τα μέτωπα η Καλαμάτα ‘80

Σε ρυθμούς Pre-League έχει μπει η ανδρική ομάδα βόλεϊ της Καλαμάτας ’80, με τους υπεύθυνους του συλλόγου εκτός από το αγωνιστικό και οργανωτικό μέρος να προετοιμάζουν και τα …επικοινωνιακά τους όπλα, στο πλαίσιο μάλιστα μιας ευρύτερης δικτύωσης και συνεργασίας με όλες τις ομάδες της νεοσύστατης κατηγορίας. Μεταξύ άλλων στο πρώτο δελτίο της σαιζόν αναφέρουν τα εξής:

Η ομάδα μας θα αγωνιστεί για 8η συνεχή σεζόν στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία. Ευελπιστούμε φέτος να πρωταγωνιστήσει στο δύσκολο πρωτάθλημα και να φέρει στην πόλη μεγάλες επιτυχίες και υψηλού επιπέδου θέαμα. Οι αθλητές μας, υποστηριζόμενοι από τους χορηγούς μας και τους επιστημονικούς μας συνεργάτες, ξεκινούν τη δύσκολη προσπάθεια την Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου στις 20.30 η ώρα, στο Δημοτικό Στάδιο Καλαμάτας, όπου πριν την έναρξη της προπόνησης θα πραγματοποιηθεί αγιασμός.

Το πρωί της ίδιας μέρας θα προηγηθεί στα ιατρεία του (πρώην) ΙΚΑ Καλαμάτας δειγματοληψία για test covid-19, όπως συστήνεται από την οδηγία της ΓΓΑ. Μέχρι την έκδοση των αποτελεσμάτων, σεβόμενοι τη δημόσια υγεία και για την καλύτερη επικοινωνία σας με τους αθλητές και τους προπονητές μας θα θέλαμε να σας καλέσουμε για συνεντεύξεις και παρουσίαση του ρόστερ μας στην πρώτη συνέντευξη τύπου που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη ώρα 19.00 στο Καφέ “Λωτός” στην κεντρική πλατεία της πόλης μας».

Ανάμεσα στις καινοτομίες που σχεδιάζει η Καλαμάτα ’80 και οι ομάδες της Pre-League είναι η διοργάνωση συνέντευξης Τύπου, μετά από κάθε παιχνίδι, από τους προπονητές και παίκτες των δύο αντιπάλων.