Καλαμάτα: Υπέγραψαν Παπατόλιος και Τσελεπίδης

Καλαμάτα: Υπέγραψαν Παπατόλιος και Τσελεπίδης

Η ΠΑΕ Καλαμάτα ανακοίνωσε χθες και επισήμως την απόκτηση του Θανάση Παπατόλιου, ο οποίος βρέθηκε στα γραφεία της οδού Φραντζή, υπογράφοντας το νέο του συμβόλαιο. Ο 26χρονος Κατερινιώτης μεσοεπιθετικός τα προηγούμενα δύο χρόνια αγωνίστηκε στην Παναχαϊκή, ενώ ακόμα έχει φορέσει τη φανέλα του ΟΦΗ και του Αχαρναϊκού.

Λίγο αργότερα οι «μελανόλευκοι» γνωστοποίησαν και «την απόκτηση του ποδοσφαιριστή, Τιμόθεου Τσελεπίδη. Ο 24χρονος κεντρικός αμυντικός, τις προηγούμενες δύο σεζόν αγωνίστηκε στην Παναχαϊκή. Ξεκίνησε το ποδόσφαιρο στις Ακαδημίες της Ηλιούπολης και στη συνέχεια αγωνίστηκε σε ΠΑΟΚ και Πανσερραϊκό», ενώ τους καλωσορίζουν και τους δύο, ευχόμενοι καλή επιτυχία.

Στις 5 μ.μ. το φιλικό της Κυριακής με Ρόδο
Την Κυριακή η τοπική μας ομάδα θα έχει την ευκαιρία να μεταβεί στην Αθήνα, προκειμένου να δώσει ένα ακόμη δυνατό φιλικό παιχνίδι, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για το πρωτάθλημα της Football League. Η συνάντηση με την Ρόδο στο γήπεδο των Γλυκών Νερών θα ξεκινήσει στις 5 το απόγευμα και ο προπονητής Νίκος Αναστόπουλος θα έχει την ευκαιρία να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα, τόσο σε ατομικό, όσο και σε ομαδικό επίπεδο