Καλαμάτα: Έκλεψε το ποδήλατο, ενώ πήγε να κλέψει και από το σούπερ μάρκετ

Καλαμάτα: Έκλεψε το ποδήλατο, ενώ πήγε να  κλέψει και από το σούπερ μάρκετ

Με κλεμμένο ποδήλατο πήγε να κλέψει και από σούπερ μάρκετ ένας 26χρονος, ο οποίος όμως κατέληξε στα χέρια της Αστυνομίας.

Συγκεκριμένα, ο 26χρονος πήγε σε σούπερ μάρκετ στην οδό Κρήτης και αφαίρεσε δύο μπουκάλια ουίσκι και 10 κονσέρβες. Έγινε όμως αντιληπτός από τους υπευθύνους, οι οποίοι ειδοποίησαν την Αστυνομία. Ταυτόχρονα, τον  είδαν να επιβιβάζεται σε ένα ποδήλατο και να φεύγει.

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας, οι οποίοι εντόπισαν τον 26χρονο και τον συνέλαβαν. Επέστρεψαν τα πράγματα στο κατάστημα, όμως στη συνέχεια ανακάλυψαν πως είχε αφαιρέσει το ποδήλατο την προηγούμενη μέρα από μια γυναίκα. Επίσης το ποδήλατο κατασχέθηκε και επιστράφηκε στην ιδιοκτήτριά του.

Στο μεταξύ, το πρωί της Τρίτης, σε δύο ξεχωριστές περιπτώσεις στη Μεσσήνη, από αστυνομικούς του εκεί τμήματος συνελήφθησαν πατέρας και γιος για κατοχή όπλων και ρευματοκλοπή.

Ειδικότερα συνελήφθη ένας 46χρονος, διότι σε έρευνα στο σπίτι του βρέθηκε να κατέχει παράνομα ένα κυνηγετικό όπλο και να ηλεκτροδοτεί παράνομα το χώρο. Στη συνέχεια σε έρευνα στο σπίτι του 19χρονου γιου του, στην ίδια περιοχή, βρέθηκε να κατέχει παράνομα δύο ξύλινα ρόπαλα, ενώ και αυτός το ηλεκτροδοτούσε παράνομα.

Β.Β.