Δεύτερη σερί νίκη ο Μεσσηνιακός, 3-1 την Αγ. Παρασκευή – «Τρένο» και στο Κερατσίνι ο Απόλλωνας!

Δεύτερη σερί νίκη ο Μεσσηνιακός, 3-1 την Αγ. Παρασκευή – «Τρένο» και στο Κερατσίνι ο Απόλλωνας!

Για δεύτερη συνεχή εβδομάδα ο Μεσσηνιακός γεύτηκε τη χαρά της νίκης. Οι «πράσινες» κέρδισαν χθες στο Κλειστό της Παραλίας την Αγία Παρασκευή με 3-1 σετ και διατηρούνται στις υψηλές θέσεις της Α2 βόλεϊ των γυναικών. Η ομάδα της Γωγώς Σουρή δεν πτοήθηκε ούτε όταν οι φιλοξενούμενες πήραν το πρώτο σετ με 22-25 και με μια αντεπίθεση διαρκείας πήραν το 3ποντο κατά την 6η αγωνιστική του 1ου Ομίλου κερδίζοντας διαδοχικά τα επόμενα σετ με 25-22, 25-8, 25-21.
ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ (Γωγώ Σουρή): Αραπάκη, Μπένου, Αναγνώστου, Γκατέλι, Βακάλογλου, Γρίβα, Ζερδεβά λ., Κουτσουροπούλου, Μπεσή, Μπούκουρα λ., Ραμούνδου, Χειλαδάκη, Μαθιουδάκη.
  
«Τρένο» και στο Κερατσίνι ο Απόλλωνας! 
Την εκπληκτική του πορεία συνεχίζει ο Απόλλωνας Καλαμάτας που πέρασε νικηφόρα χθες και από το Κερατσίνι, συντρίβοντας τον Απολλώνιο με 1-3 σετ. Εκτός από το 1ο σετ το οποίο κέρδισαν οι γηπεδούχες με 25-19, η ομάδα του Μπάμπη Μυτσκίδη ήταν σαρωτική στη συνέχεια «καθαρίζοντας» το υποτιθέμενο, όπως αποδείχθηκε ντέρμπι με 15-25, 13-25, 16-25! Έτσι, το καλαματιανό συγκρότημα διατηρεί πανάξια την θέση του στην κορυφή του 1ου Ομίλου της Α2 βόλεϊ των γυναικών.
ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ (Μπάμπης Μυτσκίδης): Σακελλαρίου, Τζούλου, Αποστολοπούλου, Κόλλια, Πετροπούλου, Μουρατίδη, Κορακιανίτη, Γάκη, Καραμούτζου, Δεδούση, Ειρ. Σακελλαρίου, Κ. Σακελλαρίου.
 
 
Α2 ΒΟΛΕΪ ΑΝΔΡΩΝ
Πρώτη ήττα στο Αίγιο για Καλαμάτα ‘80
 
Μετά από 5 σερί νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια για το φετινό πρωτάθλημα της Α2 βόλεϊ των ανδρών, χθες ήταν η ώρα της ήττας για την Καλαμάτα ’80… Η τοπική μας ομάδα, παρ’ ότι δεν ήταν κακή στο Αίγιο, δεν έφτασε στα επίπεδα απόδοσης που απαιτούνταν για να κάνει το 2πλό στην έδρα του ισχυρού ΑΟ Αιγιαλέων, πολύ περισσότερο από τη στιγμή που οι διαιτητές Λιναρδάτος-Παπαχριστόπουλος «σφύριζαν» έδρα.
Οι Αχαιοί πήραν τη νίκη με 25-21, 25-23, 25–20 στα σετ.
ΚΑΛΑΜΑΤΑ ’80 (Παναγιώτης Ντάκουρης-Στέφανος Μάνα): Δημητούλης, Μανιατέας, Ντάκουρης, Ντόντης, Μπιρμπίλης, Γεωργάτος, Χανδρινός λ., Έπαιξαν και οι Κατσιαφλάκας, Μπεσής, Ξεροβάσιλας, Μπουσούνης. Πάγκο Μπούρας λ.
-Την αποστολή συνόδεψε στην Αχαΐα ο Κώστας Βλάσσης.
 
ΕΣΠΕΠ
Ακρίτας-Σπαρτιατικός για τη Β’ Εθνική γυναικών

Για το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής βόλεϊ των γυναικών ο Ακρίτας Καλαμάτας θα υποδεχθεί σήμερα στις 6 μ.μ. στο Κλειστό της Παραλίας τον Σπαρτιατικό. Διαιτητές θα είναι οι Χανδρινός-Λιακουνάκου. Τα υπόλοιπα ματς της κατηγορίας είναι ΑΟ Αλκυών-ΕΑ Πατρών, Ερυθρός Αστέρας-Ποσειδώνας Λουτρακίου, Ολυμπιονίκης-Ολυμπιάδα και Απόλλων Πάτρας-Ομόνοια Ναυπάκτου.
 
ΝΟΚ-Λύκαια και Πύλος-Τρίπολη για το Τοπικό
Για το Τοπικό πρωτάθλημα γυναικών της ΕΣΠΕΠ ο πρωτοπόρος ΝΟ Καλαμάτας υποδέχεται στις 8 νμ.μ. στο Κλειστό της Παραλίας τα Λύκαια. Επίσης, ο ΝΟ Πύλου θα φιλοξενήσει στις 7 μ.μ. στην έδρα του τον ΑΣΠ Τρίπολης.