Η Καλαμάτα B.C διοργάνωσε «Media day» όπου μίλησαν μέλη του Δ.Σ., ο προπονητής και αθλητές

Η Καλαμάτα B.C διοργάνωσε «Media day» όπου μίλησαν μέλη του Δ.Σ., ο προπονητής και αθλητές

Πανέτοιμη παρουσιάζεται η Καλαμάτα B.C., για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος μπάσκετ της Γ΄ Εθνικής  κατηγορίας και το εκτός έδρας ματς με την ΕΑ Πατρών.

Η Καλαματιανή ομάδα που ενισχύθηκε σημαντικά στις μετεγγραφές, έδειξε καλό αγωνιστικό πρόσωπο στα φιλικά τεστ προετοιμασίας και θεωρούμε ότι θα πρωταγωνιστήσει στον 1ο όμιλο του Νότου.

Η Καλαμάτα B.C. με την ευκαιρία της έναρξης των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων την Τετάρτη το απόγευμα στο Δημοτικό Γυμναστήριο Τέντα, μετά το τέλος της προπόνησης διοργάνωσε «Media day».

Στους εκπροσώπους των Μέσων Ενημέρωσης μίλησαν τα μέλη της διοίκησης Νίκος Κυριακουλάκος, Βασίλης Κονταργύρης, ο προπονητής Παύλος Νόντας και οι αθλητές Νάσος Περρωτής, Δημήτρης Καλογερόπουλος, Ιωσήφ Μπούσι, Γιώργος Πολίτης, Σπύρος Σαλάι.

Ας δούμε τι ανέφερε ο καθένας εξ αυτών:

Νίκος Κυριακουλάκος

«Ως διοίκηση στη δύσκολη περίοδο που βρισκόμαστε, προσπαθήσαμε να ικανοποιήσουμε όλες τις εισηγήσεις του προπονητικού τιμ. Η προετοιμασία  της ομάδας πήγε καλά και δόθηκαν αρκετά φιλικά ματς. Την Κυριακή ξεκινά το πρωτάθλημα και αντιμετωπίζουμε εκτός έδρας την ΕΑ Πατρών. Θέλουμε θετική πρεμιέρα. Να σας γνωστοποιήσω δε ότι ισχύει ένα Υγειονομικό Πρωτόκολλο και οι φίλοι της Καλαμάτας B.C. δεν θα  μπορέσουν να παρακολουθήσουν τους εντός έδρας αγώνες. Πάντως οι εντός έδρας αγώνες θα καλύπτονται με Live Streaming από την «Ελευθερία», με κανονική περιγραφή. Ευχαριστούμε όλους τους φίλους της ομάδας που αγόρασαν κάρτες διαρκείας, τους χορηγούς «TOYOTA Κακούρης», «ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360» και το κατάστημα «Ilias Polis”. Επίσης όλους τους υποστηρικτές μας. Εμείς έχουμε ένα τριετές πλάνο και μας ενδιαφέρει η ανάπτυξη του Καλαματιανού μπάσκετ. Θέλουμε δε η ανδρική ομάδα να βρίσκεται σε υψηλό επίπεδο όπως και τα τμήματα της Ακαδημίας».

Βασίλης Κονταργύρης

«Την Κυριακή ξεκινούν οι υποχρεώσεις της ομάδας μας στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας. Αντιμετωπίζουμε  την ΕΑΠ στην Πάτρα και θέλουμε ένα καλό αποτέλεσμα. Έχουμε μια δυνατή ομάδα και θέλουμε να εδραιωθούμε  στη Γ΄ Εθνική. Επιθυμούμε την ανάπτυξη του καλαματιανού μπάσκετ».

Παύλος Νόντας

«Ο όμιλός μας απαρτίζεται από 11 ομάδες και δεν έχει αθηναϊκές όπως συνέβαινε τα προηγούμενα χρόνια. Για τις αθηναϊκές ομάδες γνωρίζουμε πολλά πράγματα. Τώρα υπάρχει μία δυσκολία για να μάθουμε πολλά στοιχεία για τις ομάδες που είναι στον όμιλό μας. Ο κύριος όγκος των ομάδων είναι πατρινές και στα ρόστερ τους υπάρχουν πολλά νέα παιδιά.

Όσον αφορά στην Καλαμάτα B.C., θέλω να τονίσω πως ό,τι είχα ζητήσει από τη διοίκηση στο μετεγγραφικό κομμάτι υλοποιήθηκε.

Ξεκινήσαμε από νωρίς την προετοιμασία και η ομάδα κάθε ημέρα εξελίσσεται. Ο βασικός στόχος μας είναι η παραμονή στη Γ΄ Εθνική κατηγορία. Αν επιτευχθεί θα είναι κάτι σημαντικό για το Καλαματιανό μπάσκετ. Όλα τα νέα παιδιά έχουν  πλέον ένα μεγάλο κίνητρο. Επίσης οι νεαροί αθλητές μπορούν να απευθυνθούν στους αθλητές της ομάδας μας που έχουν αγωνιστεί σε μεγαλύτερες κατηγορίες για να μάθουν αρκετά πράγματα για το μπάσκετ».

Για δε τον αγώνα κόντρα στην ΕΑ Πατρών, θέλουμε ένα καλό αποτέλεσμα».

Νάσος Περρωτής

«Αρχίσαμε σχετικά νωρίς την προετοιμασία καθώς προερχόμασταν από μεγάλη αγωνιστική απραξία λόγω τη πανδημίας.

Υπάρχουν 5-6 νέοι αθλητές στην ομάδα και ορισμένοι εξ αυτών έχουν αγωνιστεί σε μεγαλύτερες κατηγορίες.

Θεωρώ πως θα είμαστε έτοιμοι στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής. Ο βασικός στόχος είναι η εύκολη  παραμονή. Θέλουμε καλή πρεμιέρα».

Σε ερώτησή μας για το πώς αποφάσισε να συνεργαστεί με την Καλαμάτα B.C., ο Περρωτής απάντησε: «Είχα δεχθεί και παλιότερα πρόταση από την Καλαμάτα B.C. Eίναι μία αξιόλογη διοίκηση με πρόσωπα που κάνουν πολύ φιλότιμη προσπάθεια. Το καλοκαίρι μιλήσαμε με τη διοίκηση  και τελικώς συμφωνήσαμε να συνεργαστούμε την εφετινή αγωνιστική περίοδο».

Όσον αφορά  στις επιτυχίες που έχει τα τελευταία χρόνια πανηγυρίζοντας αλλεπάλληλες ανόδους, ο Νάσος Περρωτής μα είπε:

«Σε όποια ομάδα και αν αγωνιζόμουν προσπαθούσα για το καλύτερο. Βασικό στοιχείο ήταν πως σε όλες τις ομάδες υπήρχαν καλά παιδιά. Όλοι έπαιζαν για τον συμπαίκτη τους και φυσικά για το καλό της ομάδας. Υπάρχουν καλά παιδιά στην Καλαμάτα B.C.”.

Δημήτρης Καλογερόπουλος

«Βρίσκομαι για 3η χρονιά στην Καλαμάτα B.C. Yπάρχει πολύ καλό κλίμα και έγινε μια δυνατή προετοιμασία, με πολλούς φιλικούς αγώνες κόντρα σε ομάδες παραπάνω κατηγοριών. Καταφέραμε δε ν’ ανταπεξέλθουμε. Υπάρχουν υψηλές απαιτήσεις την εφετινή σεζόν. Η ομάδα μας διοικητικά και αγωνιστικά βρίσκεται σε καλό επίπεδο.

Αρχίζουμε έναν αγώνα εκτός έδρας καθώς αντιμετωπίζουμε την ΕΑΠ στην Πάτρα. Θέλουμε να ξεκινήσουμε με νίκη το πρωτάθλημα. Ο στόχος μας δεν είναι απλά η παραμονή, αλλά η εδραίωση στην κατηγορία».

Ιωσήφ Μπούσι

«Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι για δεύτερη σερί σεζόν στην Καλαμάτα B.C. Την Κυριακή αρχίζει το εφετινό ταξίδι μας στη Γ΄ Εθνική. Θέλουμε καλή πρεμιέρα. Είναι μία δύσκολη χρονιά, αλλά αισιοδοξώ πως όλα θα πάνε καλά».

Γιώργος Πολίτης

«Μετά από χρόνια επιστρέφω στη γενέτειρά μου. Είμαι αρκετά ευχαριστημένος από τη δουλειά που γίνεται στην  Καλαμάτα B.C. Έχουμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο και θεωρώ ότι μπορούμε να πρωταγωνιστήσουμε στον 1ο όμιλο του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής».

Σπύρος Σαλάι

«Οι ομάδες της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ που συμμετείχαν τα προηγούμενα χρόνια στη Γ΄ Εθνική δεν κατάφεραν να εξασφαλίσουν την παραμονή στην κατηγορία. Εμείς στο εφετινό πρωτάθλημα πάμε για κάτι καλό. Έχουμε δυνατή ομάδα και δεν θέλουμε απλά την παραμονή».

Στη «Media day» παραβρέθηκαν ακόμη ο πρόεδρος της Καλαμάτας B.C. Ηλίας Κάτσαρης και άλλα μέλη της διοίκησης όπως οι Γιώργος Γεωργακίλας, Βασίλης Μυλωνάς.

Τραπέζι στην ταβέρνα «Κάπως Αλλιώς»
Το καθιερωμένο δείπνο της Καλαμάτας B.C. με την ευκαιρία της έναρξης των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 14 Οκτωβρίου στην ταβέρνα «Κάπως Αλλιώς» (Μαρίνα Καλαμάτας).

Μάλιστα η διοίκηση ευχαριστεί τους ιδιοκτήτες της ταβέρνας, Διονύση και Γιάννη Κάππο για τη φιλοξενία και τη στήριξη τους όλα αυτά τα χρόνια.