Φωταγωγήθηκε το χριστουγεννιάτικο δέντρο στην κεντρική πλατεία Γαργαλιάνων

Φωταγωγήθηκε το χριστουγεννιάτικο δέντρο στην κεντρική πλατεία Γαργαλιάνων

Προχθές βράδυ φωταγωγήθηκε το χριστουγεννιάτικο δέντρο στην κεντρική πλατεία Γαργαλιάνων. Παρόντες, λόγω των απαγορεύσεων και περιοριστικών μέτρων, μόνο ο αναπληρωτής δημάρχου Αντώνιος Βλάχος, η γενική γραμματέας του Δήμου Μαρία-Μερόπη Μυλωνά, ο πρόεδρος του Δ.Σ. Τριφυλίας Χαράλαμπος Αυρηλιώνης, ο πρόεδρος του Συμβουλίου Κοινότητας Γαργαλιάνων, Βασίλης Αγγελόπουλος, αντιδήμαρχοι και στελέχη του Δήμου.

Στο λογαριασμό δε του συνδυασμού του δημάρχου Τριφυλίας έγινε προχθές το βράδυ σχετική δημοσίευση με φωτογραφίες, στην οποία αναγράφεται: «Και η πόλη των Γαργαλιάνων ντύθηκε απόψε με το γιορτινό της ένδυμα. Τη δύσκολη αυτή περίοδο που διανύει η χώρα μας, αλλά και ολόκληρος ο πλανήτης, το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου μπορεί να έχει, για τον καθέναν από εμάς, και έναν επιπλέον συμβολισμό.

Ας κρατήσουμε ζωντανή τη φλόγα της ελπίδας και ας ενώσουμε τις ευχές μας, τις γιορτινές ημέρες που πλησιάζουν, να αποκτήσει και πάλι η ζωή μας τους κανονικούς της ρυθμούς. Καλά Χριστούγεννα, με υγεία και κάθε καλό, για όλους!».