Κλειστές αύριο οι δημοτικές υπηρεσίες Τριφυλίας σε ένδειξη πένθους για τον τραγικό θάνατο εργαζομένου εν ώρα υπηρεσίας

Κλειστές αύριο οι δημοτικές υπηρεσίες Τριφυλίας σε ένδειξη πένθους για τον τραγικό θάνατο εργαζομένου εν ώρα υπηρεσίας

Κλειστές θα παραμείνουν αύριο οι υπηρεσίες του Δήμου Τριφυλίας και των νομικών του προσώπων σε ένδειξη πένθους για τον τραγικό θάνατο, σήμερα το μεσημέρι εν ώρα υπηρεσίας, εργαζομένου στην Καθαριότητα του Δήμου.

Σε ανακοίνωση του δημάρχου Τριφυλίας αναφέρεται: «Ο δήμαρχος Τριφυλίας, κ. Γεώργιος Λεβεντάκης και σύσσωμη η Δημοτική Αρχή, εκφράζουν τη βαθύτατη θλίψη τους και τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του άτυχου υπαλλήλου καθαριότητας, ο οποίος έχασε τη ζωή του, εν ώρα υπηρεσίας, μετά από ανατροπή απορριμματοφόρου οχήματος, στο οποίο επέβαινε.

Σε ένδειξη πένθους, αύριο Παρασκευή 08-01-2021, θα παραμείνουν κλειστά το Δημαρχείο Κυπαρισσίας, όλα τα δημοτικά καταστήματα, καθώς επίσης και όλα τα νομικά πρόσωπα του Δήμου, στα οποία και θα κυματίσουν μεσίστιες οι σημαίες. Επίσης, η κηδεία του εκλιπόντος θα πραγματοποιηθεί δημοτική δαπάνη».

Σε ανακοίνωση της ΔΕΥΑΤ αναφέρεται: «Σε ένδειξη πένθους για το συνάδελφό μας που τόσο άδικα έφυγε από τη ζωή, ενημερώνουμε τους καταναλωτές της ΔΕΥΑΤ ότι η επιχείρηση θα παραμείνει κλειστή αύριο 8 Ιανουαρίου 2021».