Κλοπές το Σαββατοκύριακο σε δύο καταστήματα της Καλαμάτας

Κλοπές το Σαββατοκύριακο σε δύο καταστήματα της Καλαμάτας

Τρία άτομα για κλοπές από καταστήματα της Καλαμάτας συνελήφθησαν το Σαββατοκύριακο, σε δύο ξεχωριστές περιπτώσεις.

Στην πρώτη περίπτωση, δύο Ρομά, ένας 35χρονος και ένας 15χρονος, έκλεψαν από κατάστημα της Καλαμάτας την Παρασκευή ένα ζευγάρι αθλητικά παπούτσια. Ωστόσο, το σύστημα παρακολούθησης του καταστήματος κατέγραψε τις κινήσεις τους και αμέσως μετά το περιστατικό ειδοποιήθηκε η Αστυνομία.

Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας εντόπισαν τον 35χρονο και τον ανήλικο το Σάββατο στην Αιθαία του Δήμου Καλαμάτας και συνελήφθησαν. Στην κατοχή τους βρέθηκε το ζευγάρι των αθλητικών παπουτσιών, τα οποία ήταν αξίας 90 ευρώ και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του καταστήματος.

Επίσης, το Σάββατο το πρωί ένας 37χρονος μπήκε σε αρτοποιείο στην Καλαμάτα και εκμεταλλευόμενος την ενασχόληση της υπαλλήλου, άρπαξε την τσάντα της και τράπηκε σε φυγή. Στην τσάντα υπήρχαν 140 ευρώ, μια αλυσίδα χειρός και προσωπικά έγγραφα. Βίντεο, όμως, κατέγραψε τη δράση του και το πρωί της Κυριακής αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙΑΣ εντόπισαν τον 37χρονο στην Καλαμάτα και τον συνέλαβαν. Στην κατοχή του βρέθηκε η αλυσίδα και το ποσό των 60,80 ευρώ, τα οποία κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στην ιδιοκτήτρια. Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Καλαμάτας.
B.B.