«Μαύρη» σελίδα στην ιστορία της Καλαμάτας – Μόνο ο κόσμος «κατέβηκε» στον Ασπρόπυργο!

«Μαύρη» σελίδα στην ιστορία της Καλαμάτας – Μόνο ο κόσμος «κατέβηκε» στον Ασπρόπυργο!

Μόνο ο κόσμος της «Μαύρης Θύελλας» εμφανίστηκε το μεσημέρι της Κυριακής στον Ασπρόπυργο, εκεί όπου η τοπική μας ομάδα έδινε τον μεγάλο «τελικό» για την άνοδο στη μεγαλύτερη κατηγορία.

Οι  παίκτες του Γιάννη Χριστόπουλου που, έπαιζαν για δυο αποτελέσματα καθώς και η ισοπαλία «βόλευε» δεν «κατέβηκαν» ποτέ στο γήπεδο με αποτέλεσμα να χάσουν με 5-0 από την Ένωση Ασπροπύργου,  ύστερα από μια ντροπιαστική εμφάνιση καθώς ήδη από το ημίχρονο το σκορ ήταν 4-0 , με γκολ που ήρθαν από στημένες φάσεις και από «παιδαριώδη» λάθη τον αμυντικών της τοπικής μας ομάδας.

Αξίζει δε, να σημειωθεί ότι σε κανένα σημείο του αγώνα δεν απείλησε η Καλαμάτα και παρουσίασε μια «ντροπιαστική» εμφάνιση στο πιο κρίσιμο ματς των τελευταίων ετών.

Μεγάλη ήταν η «πίκρα» των 800 Καλαματιανών που έκαναν κυριολεκτικά «απόβαση» στον Ασπρόπυργο από Καλαμάτα και Αθήνα και παρακολούθησαν την αγαπημένη τους «Μαύρη Θύελλα» να χάνει με «κάτω τα χέρια» στον μεγάλο τελικό της χρονιάς.

Από το ημίχρονο δε, της αναμέτρησης αρκετοί ήταν αυτοί που αποχώρησαν αφού δεν άντεχαν να παρακολουθούν άλλο την εικόνα που εμφάνισε η τοπική μας ομάδα.

Αγωνιστικές λεπτομέρειες όσο και τους ανέτοιμους παίκτες που παρουσίασε στο γήπεδο ο Γιάννης Χριστόπουλος για έναν τέτοιο τελικό δεν υπάρχει λόγος να αναφερθούν.

Συγχαρητήρια αξίζουν στην ομάδα του Ασπροπύργου που από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης έδειξε ότι θέλει τη νίκη και το κατάφεραν με ευκολία που δεν πίστευε ούτε ο πιο αισιόδοξος οπαδός της ομάδας τους ενώ ο προπονητής τους Γιώργος Βαζάκας μετά το 5-0 ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές του, εμφανώς όπως είδαν από την κερκίδα, να «κόψουν» ταχύτητα και να σεβαστούν τον αντίπαλο τους.

Οι οπαδοί της Καλαμάτας «εξαγριωμένοι» από το ημίχρονο της αναμέτρησης τα είχαν βάλει με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας τους, για την άθλια εμφάνιση που πραγματοποίησαν στον αγωνιστικό χώρο.

Τέλος, να σημειώσουμε ότι επεισόδια σημειώθηκαν τόσο πριν τον αγώνα όσο και κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου, με «πετροπόλεμο» και «φωτοβολίδες» μεταξύ των οπαδών των δυο ομάδων.