“Καμπανάκι” Κανελλόπουλου για λειψυδρία στα χωριά της Μεσσήνης το καλοκαίρι

“Καμπανάκι” Κανελλόπουλου για λειψυδρία  στα χωριά της Μεσσήνης το καλοκαίρι

Τον προβληματισμό του για τα προβλήματα λειψυδρίας που αντιμετωπίζουν κάθε θερινή περίοδο χωριά της Μεσσήνης, αναφέροντας ιδιαίτερα τα Ζερμπίσια, εξέφρασε στη προχθεσινή συνεδρίαση ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Παναγιώτης Κανελλόπουλος. 

Ο κ. Κανελλόπουλος πρόσθεσε ότι φέτος το πρόβλημα μπορεί να είναι εντονότερο, καθώς έχει να βρέξει 3 μήνες, ενώ έθεσε και το ζήτημα αγωγών που έχουν συνδεθεί με το δίκτυο για άρδευση κτημάτων… 

Απαντώντας ο κ. Αθανασόπουλος τόνισε ότι η παρέμβαση του κ. Κανελλόπουλου είναι πολύ σοβαρή, δεν έκρυψε και ο ίδιος τον προβληματισμό του για την ανομβρία, ενώ πρόσθεσε ότι βρίσκεται σε συνεχείς συσκέψεις με τη ΔΕΥΑΜ για να καταστρώσουν ένα σχέδιο αντιμετώπισης της κατάστασης που μπορεί να δημιουργηθεί. Αναφορικά με τα δίκτυα που ποτίζουν κτήματα, τόνισε ότι γνωρίζει την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί, εξαπολύοντας βέλη κατά της πρώην Δημοτικής Αρχής για “ρουσφέτια”, ενώ πρόσθεσε ότι η δική του Δημοτική Αρχή φρόντισε να προμηθευτεί ειδική πιστοποιημένη υδροφόρα για μεταφορά πόσιμου νερού, που τα προηγούμενα χρόνια γινόταν με εντελώς ακατάλληλα και επικίνδυνα για την ανθρώπινη υγεία μηχανήματα.