Γ. Καρατζαφέρης: Ο κ. Τσίπρας ίσως κάνει εκλογές και μετά τον Οκτώβριο

Γ. Καρατζαφέρης: Ο κ. Τσίπρας ίσως κάνει εκλογές και μετά τον Οκτώβριο

Στην Καλαμάτα βρέθηκε από χθες το πρωί, ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ Γιώργος Καρατζαφέρης όπου συναντήθηκε με τον μητροπολίτη Μεσσηνίας Χρυσόστομο και με το δήμαρχο Καλαμάτας Παναγιώτη Νίκα, ενώ στη συνέχεια παρακολούθησε τις εκδηλώσεις για την απελευθέρωση της πόλης.
 

Οι ευρωεκλογές, το ΛΑ.Ο.Σ και οι εθνικές εκλογές
Ο. κ. Καρατζαφέρης σε δηλώσεις που έκανε, ανέφερε ότι το κόμμα του θα συμμετέχει στις ευρωεκλογές, λέγοντας μάλιστα, ότι το κόμμα του έχει γράψει περγαμηνές στο ευρωκοινοβούλιο και θα δώσει μάχη για μια άλλη Ευρώπη.
Όπως συμπλήρωσε, υπάρχουν δύο δρόμοι για την Ευρώπη, αυτή που εκπορεύεται από τη Νέα Δημοκρατία, το ΣΥΡΙΖΑ το ΚΙΝΑΛ κλπ και η άλλη, που ο ίδιος θέλει και είναι η τάση του ευρωσκεπτικισμού.
Σε ερώτηση για τις εθνικές εκλογές ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ δήλωσε ότι, δεν υπάρχει περίπτωση αυτές να γίνουν το Μάιο, υποστηρίζοντας μάλιστα ότι ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να κάνει χρήση του άρθρου 53 παράγραφος 3 του Συντάγματος και να μην πραγματοποιήσει εκλογές ούτε τον Οκτώβριο.
Τέλος ανέφερε ότι, ο κ. Τσίπρας θα δώσει πολλές παροχές ώστε να μετριάσει τις δυσμενείς εντυπώσεις, δηλώνοντας σίγουρος ότι ο ΣΥΡΙΖΑ τουλάχιστον στη Μακεδονία θα έχει μονοψήφιο νούμερο.
 

Η ιδιαίτερη σχέση με τον Παναγιώτη Νίκα
Δεύτερος σταθμός του κ. Καρατζαφέρη ήταν το παλιό δημαρχείο της πόλης, όπου συνάντησε τον Παναγιώτη Νίκα, λέγοντας του μάλιστα, ότι είναι η τελευταία φορά που τον συναντά σαν δήμαρχο, αφού την επόμενη φορά θα είναι περιφερειάρχης.
Ο κ. Νίκας μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον πρόεδρο του ΛΑ.Ο.Σ, αφού όπως εξήγησε ο δεύτερος ήταν αυτός που μεσολάβησε και ολοκληρώθηκε ο περιμετρικός δρόμος της πόλης, καθώς επί κυβερνήσεως Παπαδήμου υπήρξε φόβος ότι το έργο θα αποτασσόταν και θα χανόταν η χρηματοδότηση.
 
Του Παναγιώτη Μπαμπαρούτση