Χασισοφυτείες και ναρκωτικά στην Τριφυλία

Χασισοφυτείες και ναρκωτικά στην Τριφυλία

Την «τιμητική» της είχε η Τριφυλία  αυτή την εβδομάδα  αφού υπήρξαν τέσσερις  περιπτώσεις  με ναρκωτικά. Οι δύο μάλιστα είχαν να κάνουν με καλλιέργεια κάνναβης.

Το πρωί της Πέμπτης στην περιοχή Άγιος Δημήτριος της κοινότητας Φλόκα από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, σε ειδικά διαμορφωμένο και εκχερσωμένο χώρο εντοπίστηκε φυτεία κάνναβης αποτελούμενη από 18 δενδρύλλια κάνναβης, ύψους έως 1,8 μέτρων, περίπου, τα οποία αφού εκριζώθηκαν, κατασχέθηκαν.

Την ίδια ημέρα εντοπίστηκαν στη Λεύκη σε ειδικά διαμορφωμένο και εκχερσωμένο χώρο, 4 φυτά κάνναβης, ύψους έως 2,2 μέτρων, περίπου, τα οποία αφού εκριζώθηκαν, κατασχέθηκαν.

Ακόμα υπήρξαν σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις και συλλήψεις για κατοχή ναρκωτικών. Το βράδυ της Τετάρτης, στην Ελαία συνελήφθη 50χρονος ημεδαπός, γιατί στην κατοχή του βρέθηκαν μικροποσότητα και τσιγαριλίκι κάνναβης, μικροποσότητα κύβου ζάχαρης και 2 χαρτάκια εμποτισμένα με LSD, τα οποία κατασχέθηκαν.

Τέλος, στον Αγιαννάκη συνελήφθη 43χρονος γιατί στην κατοχή του βρέθηκε ποσότητα κάνναβης, συνολικού βάρους 6,3 γραμμαρίων, η οποία κατασχέθηκε. Π.Μπ.