Εμβολιασμοί κατ’ οίκον σε χωριά του Δήμου Μεσσήνης

Εμβολιασμοί κατ’ οίκον σε χωριά του Δήμου Μεσσήνης

Ξεκίνησε τις προηγούμενες ημέρες στην περιφέρεια του Δήμου Μεσσήνης, ο κατ’ οίκον εμβολιασμός. Ο Δήμος θέλοντας να συνδράμει στην προσπάθεια  εμβολιασμού όσων δημοτών για λόγους υγείας δεν έχουν τη δυνατότητα να μεταβούν στα εμβολιαστικά κέντρα, διαθέτει ένα όχημα και έναν οδηγό για όσο διαρκεί η δράση, σε συνεννόηση με την 6η Υγειονομική Περιφέρεια και το Κέντρο Υγείας Μεσσήνης.

Ειδικότερα, πραγματοποιήθηκαν 10 εμβολιασμοί κατ’ οίκον την Τρίτη 10 και την Πέμπτη 12 του μήνα, σε χωριά του Δήμου , εξαντλώντας την ημερήσια πρόβλεψη εμβολιασμών. Η δράση θα συνεχιστεί την επόμενη εβδομάδα με προγραμματισμένα ραντεβού.

Υπενθυμίζεται ότι ο κατ’ οίκον εμβολιασμός, γίνεται με το μονοδοσικό εμβόλιο της Johnson & Johnson και τα ραντεβού κλείνονται στο Κέντρο Υγείας Μεσσήνης και στα τηλέφωνα 27220-36000 και 27220-24751 και στην Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Μεσσήνης στο τηλέφωνο 27223-60150 (Αστρινιά Αδαμοπούλου).

Για το ραντεβού απαιτούνται: αριθμός ΑΜΚΑ, ονοματεπώνυμο και τηλέφωνο επικοινωνίας. Η δράση αυτή αφορά άτομα που πάσχουν από τετραπληγία, παραπληγία, ανοϊκά άτομα, πάσχοντα από Αλτσχάιμερ, άνοια καθώς και άτομα μη δυνάμενα να μετακινηθούν λόγω κατάκλισης.